71.000 km olan scooter artık sinopta yenı sahıbı olan bende

bilindiği gibi ümmet abimiz mondial 125 mt ye türkıyeyı çoğu kez dolaşmıştı ve bütün iç aksamı değiştirilerek yenılenmış bir sekılde aldım aslında sırf plakası için 34 FB...şimdiden bana hayırlı olsun :queen: :queen: :bounce:

hayırlı osun. motorun kıymetini bil. bu kadar yol yapmış başka bitane bulamazsın:cat:

hadi bakalim hayirli olsun ama birazdan pro damlar ve konuyu tasir sanirim.Hazirlikli olun :)

Oooo hayırlı olsun, mahalle aralarında dolanmak için almadın umarım, o motor alışık değil de :mrgreen: :mrgreen:

hadi hayırlı olsun kadir hemen modifiyeye almışsın motoru :p

hadi hayırlı olsun bakalım... İnşallah o motora cok iyi bakar ümmet abi gibi sende bir cok gezi düzenlersin sag salim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kadir kardeşim motorun hayırlı olsun bana hiç zorluk çıkarmadı umarın sanada çıkarmaz bakımını düzenli yaptırman gerekiyor.güle güle kullan iyi günlerde olsun.

hayırlı olsun :) yalnız etiketlerinimi çıkarmışsın pek anlıyamadım :silent:

öncelıkle sağolun km yukselecek mahallede deil otoyollarda caddelerde ve sehirler arası gezicem inş etiketleri söktüm cünkü modifiye görecek motor 5 cm yukselecek eksoz kafası cıkarılıp ıslık eksoz takıcam ve eksoz yukselecek yarında damalanıyo resım atar batu abım motoru tanıyamayanlar olacak ben bu kadar sölım :):):):):p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar