700cc'lik Honda GROM

Adamlar MT7 bloğunu (FZ07) Grom'a takmış arka maşayı uzatmış, brembo fren takmışlar. Arkadaki metal tüplerden bahsetmedi ya da ben kaçırdım ama zannediyorum ki ağırlık. Amortisörler stok Grom'unkilermiş, ilerde değiştirirler herhalde. Böyle fren yapmak korkutucu diyor :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT7 blogu, MT7 sase ve suspansiyonunu bile zorlarken bu tip projeler dikkat cekmekten ote gecmiyor bence...

125cc icin dizayn edilmis sase, suspansiyon, on catal, arka masa, depo, fren, vs...
Birini degistirmeseniz en dusuk ihtimal surus zevki, buyuk ihtimalle de guvenlik sorunu...
E hepsini degistirseniz Grom'dan geriye ne kaldi? Ve ortaya cikan seyin ucube bir MT7'den ne farki olacak?

en eğlenceli kısmı, ışıklardan kalkarken tokatladığın motorun sürücüsünün "bu nası geçti lan beni?" diye düşünmesi olur heralde :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Amerikalılar hasta bu motora. Biri cbr250r bloğu takmıştı. O daha stabil ve düzgün olmuştu sanırım. Bu motorla oynamayı çok seviyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en eğlenceli kısmı, ışıklardan kalkarken tokatladığın motorun sürücüsünün "bu nası geçti lan beni?" diye düşünmesi olur heralde :queen:

Bana sanki daha çok "N'apmış lan o grom'a?" diye düşünür gibi geliyor... :)
Sonuçta bakan kör değilse o radyatör, borular, tüpler gözüne takılır illa ki...

Motosikleti
600RR
MT7 blogu, MT7 sase ve suspansiyonunu bile zorlarken bu tip projeler dikkat cekmekten ote gecmiyor bence...

125cc icin dizayn edilmis sase, suspansiyon, on catal, arka masa, depo, fren, vs...
Birini degistirmeseniz en dusuk ihtimal surus zevki, buyuk ihtimalle de guvenlik sorunu...
E hepsini degistirseniz Grom'dan geriye ne kaldi? Ve ortaya cikan seyin ucube bir MT7'den ne farki olacak?

Abicim sen neden her şeyi bu kadar takıyorsun,güzel olmuş de,veya olmamış de geç:cherry:
yoksa mühendisi de biliyor bunun 125cc kaldıracağını,adamlar sıkıntıdan yapmış
bence güzel de bir şaka makinesi olmuş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar