700 TL'ye kask önerisi

Herkese selamlar, 700 TL'ye kadar kask arıyorum aklımda MT Momentum birde Givi 50.5 filan var ama daha iyi kask alabilir miyim acaba bu bütçeyle?

Şimdiden teşekkürler.

kardeşler yamaha dan 680 TL Ye AGV k3 almıştım kaldıysa eğer tavsiye ederim

n11 RAM magazasından HJC IS17 alabilirsin.720tlye düştü,800den almıştım ben :(

Sharpdan 5 yıldızı,güneş vizörü ve ince detayları var.O fiyata en iyi seçeneklerden biri.

MT Kre Momentum siparişi verdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

n11 RAM magazasından HJC IS17 alabilirsin.720tlye düştü,800den almıştım ben :(

Sharpdan 5 yıldızı,güneş vizörü ve ince detayları var.O fiyata en iyi seçeneklerden biri.

Mesajı yeni gördüm, güzel bi seçenekmiş ama bedeni uymuyor zaten :)

KRE Momentum kullanıyorum. Rahat bir kask. Otoban haricinde rüzgar da rahatsız etmiyor. Malzemesi 3 katman olduğu ve kevlar kısım da bulundurduğu için biraz büyük görünen bir kask. Umarım sağlamlığını test etmek zorunda kalmayız hiçbir zaman.

orh

Bende o civarlarda bakıyodum bulmadım bütçeyi biraz artırıp marushin 999 sipariş verdim

KRE Momentum kullanıyorum. Rahat bir kask. Otoban haricinde rüzgar da rahatsız etmiyor. Malzemesi 3 katman olduğu ve kevlar kısım da bulundurduğu için biraz büyük görünen bir kask. Umarım sağlamlığını test etmek zorunda kalmayız hiçbir zaman.

Benim de korkum o. Daha önce bu konuda denenmişliği yok, umarım üzülmeyiz ilk test edenler olarak.

Çok guzel bir kask ben de onu yazicaktim baktim siparis vermissin. Ben de mt revenge kullaniyorum bir tane de kre dusunuyorum kullaninca yorumlarini yazarsin

http://www.vecton.com.tr/index.php?route=product/product&path=79&product_id=110

Bu fiyata sadece burda.

Çok guzel bir kask ben de onu yazicaktim baktim siparis vermissin. Ben de mt revenge kullaniyorum bir tane de kre dusunuyorum kullaninca yorumlarini yazarsin

Yazarım hocam, bekliyorum siparişi halen.

Antalya'dan geliyormuş sipariş bu arada.

Son düzenleme:
Motolife'tsn mı aldın genelde orası satıyor mt kaskları ben ordan almıştım.

Merhaba,ben de kre momentum kullanıyorum ama hiç güven vermiyor. Yanlardan bastırdığımda çok fazla esniyor,bu benim kaska özel mi acaba sizde de böyle oluyor mu?

Merhaba,ben de kre momentum kullanıyorum ama hiç güven vermiyor. Yanlardan bastırdığımda çok fazla esniyor,bu benim kaska özel mi acaba sizde de böyle oluyor mu?

Kask zaten esneme yapmazsa direkt darbe kafaya gider ve bir işe yaramaz diye biliyorum. Ama tabi başka kask kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum.

merhaba,

bende aynı fiyatlar için araştırma yaptım. MT Matrix kaskı buldum, henüz almadım, ama test sonuçları gayet iyi gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar