700 TL'lik alarm

Arkadaşlar motoruna talip olduğum bi arkadaş motorunda 700 liralık bir alarm olduğunu iidia etti. Var mı böyle bi alarm? :)

walla benim motorumda 70 tl lik alarm var ve hakkıyla vazifesini yerine getiriyo. acaba arkadaşının alarmı motor çalınırken yüksek ses yerine " beni çalıyolar " diye mi bağırıyo. bilemedim.

Var mı böyle bi alarm merak ediyorum. Alışveriş yapacağım insandan dürüstlük beklerim.

Omicron arkadaşım bende motoruma bi alarm taktırmak istiyordum
alarmın hakkında bana bilgi verebilirmisin acaba
markası nedir vs

ben alarmımı oto aksesuarları satan bir yerden aldım ve muhtemelen çin malı. ismini cismini bilmiyorum. sele altında uygun olan tek bir yerim var oraya sığacak şekilde deneyip aldım. 70 tl civarında bir ücret ödedim parçaya. motor ustam da 10 tl civarında ustalık ücreti aldı. alarm küçük darbelerde bile yüksek sesle uyarı yapıyor ve (immoblizer var) alarmı kapatmadan motoru kendi anahtarıyla bile çalıştıramıyorum. gerçi hırsıza alarm dayanmaz ama belki uyarıcı olur diye taktırmıştım zamanında.

70tl lik alarmdan farklı bi alarmı oldugunu sanmıyorum bence sen o satıcıdan bir şey alırken 2kere düşün

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alarm değilde uydu takip cihazı olmasın o?
Çünkü o cihaz 700-800 tl civarı, ayrıca alarm özelliği var.

ben alarmımı oto aksesuarları satan bir yerden aldım ve muhtemelen çin malı. ismini cismini bilmiyorum. sele altında uygun olan tek bir yerim var oraya sığacak şekilde deneyip aldım. 70 tl civarında bir ücret ödedim parçaya. motor ustam da 10 tl civarında ustalık ücreti aldı. alarm küçük darbelerde bile yüksek sesle uyarı yapıyor ve (immoblizer var) alarmı kapatmadan motoru kendi anahtarıyla bile çalıştıramıyorum. gerçi hırsıza alarm dayanmaz ama belki uyarıcı olur diye taktırmıştım zamanında.

hocam ürün çok iyi mantıklı aslinda yani herangibi birisi motora deydigi anda veya ayakliktan kaldirdiklari anda alarm vermesi gercekten iyi markasini soyluyebilrimisin ? bide aküyü yiyormu nasıl 1 hafta motoru hic calistirmazsak 0 larmi aküyü saygılarımla

ismini hatırlamamakla beraber, motorun etrafına hareket sensörü, uydudan takip vb enteresan özellikleri olan yurtiçinde satanı bulamadığım bir alarm hatırlıyorum.

özellikleri çok güzel fiyatı da 400- 500 usd civarı idi.

yanlış hatırlamıyorsam böyle idi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam ürün çok iyi mantıklı aslinda yani herangibi birisi motora deydigi anda veya ayakliktan kaldirdiklari anda alarm vermesi gercekten iyi markasini soyluyebilrimisin ? bide aküyü yiyormu nasıl 1 hafta motoru hic calistirmazsak 0 larmi aküyü saygılarımla

Hepsiburada.com'da aynı işlevi 40-45 TL'ye yerine getiren alarmlar var. Hatta uzaktan çalıştırma bile var (neden böyle bir özelliğe ihtiyaç duyulur bilmem ama)
http://www.hepsiburada.com/liste/de...unleri=motorsikletalarmlari&CategoryId=253701

gps sistemli ve de motorun bulunduğu yeri cep telefonunuza sms olarak bildiren sistemler var onlardandır büyük ihtimalle.

Motosikleti
750x
Ne fikri istemştin dostum? Anladığım bişeyse menuniyetle...

Özelden mesaj atmiştim ama sana ulaşmadı sanırım. Yada ben yanlış kişiye gönderdim :)

Grade 80 veya Grade 100 zincir önermiştin bana bi zamanlar.
Ona göre sağlam düzgün bi kilit arıyorum, ve sanırım sende arıyormuşsun.
Öyle güzel sağlam bi kilit bulabildinmi?
Bulduysan nerden buldun? bana adresinin verirmisin rica etsem ?

Hepsiburada.com'da aynı işlevi 40-45 TL'ye yerine getiren alarmlar var. Hatta uzaktan çalıştırma bile var (neden böyle bir özelliğe ihtiyaç duyulur bilmem ama)
http://www.hepsiburada.com/liste/de...unleri=motorsikletalarmlari&CategoryId=253701

ürünleri inceledim ilk hepsiburada siparişinde almayi düşünüyorm 1 tane son bi sorum olucak:)

şimdi motor yan ayaklikta dururken biri motoru kaldirsa yani düzeltse veya sağa sola çekmeye kalksa alarm çalışır mutlaka degilmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar