- Konu Yazar
Abilerim , kardeşlerim sizce bu paraya kursa yazılsam geri kalan evrak işlemlerini 4-5 ay sonra ödeyebilmek gibi şansım var mı? Sizce kurs ücreti ucuz mu?
Kurs bittikten sonra sertifikan yanlış hatırlamıyorsam 2 sene geçerli. 2 sene içinde sertifikanı ehliyete çevirebilirsin ama sertifika ile araç süremezsin. Sağlık rağorları da yine yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl geçerli.
Kurs normal gibi geldi ama ders içeriğine, kırstaki motorlara( kaç modeller markaları modelleri ne kaç bin kmdeler) bakmanı öneririm
Nerede yasadıgına baglı İstanbul dısindaysan pazarlık yaparsan 400-500 civarı. Yapamazsan 700-800-900 gider az daha indirim isteyebilirsin. Ben de a2 yi yeni aldim sayilir 400 tl odedim kursa.
700 tl ye nerede a2 ehliyet veriyorlar ?
700 tl a2 sürücü kursu ücreti çok mu ?? çok mu mu ?? İstanbulda yaşamıyorsunuz sanırım. İstanbulda a2 sınıf için kurs ücreti 1200 TL... Başka söze gerek yok sanırım.
Ben sınava 29 mayıs 2016 da girdim. Şubat 2017'de ehliyet harçlarını yatırıp belgemi çıkarttım. Hangi ilde olduğuna bağlı o fiyat. Ben yozgat'ta 550 TL'ye kayıt olmuştum. İstanbul'da da 770 TL fiyat vermişlerdi yazıldığım sırada.
Ulan yuh be !! Benden a1 için 1000tl aldılar kocaeli'de. Kapitalizmin köpegi oldukr:
![]()