70 le giderken debriyaj teli koptu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bosta olmaynca calismiyor benmki. Suan bosta calisirda 1 takip nasil gideceksin onu anlamadım. Stop ederki hemen

Boşta çalıştırdıktan sonra eğer yokuş olmayan düz bir yerdeysen ayaklarınla motora hareket kazandıracaksın ve o anda 1'e takıp gazlayacaksın. Yokuş aşagı zaten sal kendini tamam.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
jawa debriyaj teli 1 tl değiştirmesi 15 dk :) en azından 10 bin km gidiyor.
benim 1 kere uzun yolda kopmuştu 2 saat yolda kalmıştım ne günlerdi :)

Ben yanlis qnlasldm. Virajin icnde gazı kesmiyorum. Ama bir arkadas cvbi verdi aslnda. Subap ayari yapilmisti enn son ondan oluyor sanirim. Yada normalmi bilemedim. Ustaya subap durumunu dqnisym. Sıkı olabilir demiş bir arkadaş. Bide rolanti 2000 de surekli onun alakası varmı?

quick shift ile vites düşürülmez şanzımana zarar verirsiniz yanlızca vitesleri yükseltirken kullanılması gerekir ancak bunun gibi bi acil durumda yapılabilir :) Tel bu elbet kopacaktır buna bişey diyemeyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eşek niyetine bindiğim cg motorlu motosiklette debriyaj kullanmadan kütür kütür vites büyütüp küçültüyorum daha tık demedi. Bakalım kaç km gider buradan yazarım.

Bak buu yaglama işini bilmiyodum. Tesekkurler. Artik yeni teli yaglayp koyarlar heralde. Bide buu telin degisimi bana kaça malolur ortalama. Kazik yemeym bir fikrm olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Bosta olmaynca calismiyor benmki. Suan bosta calisirda 1 takip nasil gideceksin onu anlamadım. Stop ederki hemen

Debriyaj halatiniz yada manet olaki kırılacak olursa motorunuzu boşta çalıştırıp biraz hiz kazandirdiktan sonra 1. Vitese atarsaniz ve devrini aldiktan sonra vitesi yukseltirseniz bu şekilde yuzlerce km yol yapabilirsiniz. Tabiiki acemiyseniz tavsiye etmiyoruz. Ancak zorda kalirsaniz kullanilasi bir bilgidir kenarda dursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar