- Konu Yazar
şu anda kanunlar her ne kadar "vatandaşı düdüklemek" amacıyla olsa da bu sefer ki gelen ceza adaletli olmuş diye düşünüyorum, polise yakalandığına göre yola hakim olamayacak kadar hızlı gidiyorsun. acil bir durum olsa duramayacak mısın? bir anda su birikintisi çıksa yada bir şekilde önüne bir engel çıksa sonuç ne olacak?
kazalar bu şekilde oluyor, anayol dışında yüksek hızlara çıkmamalıyız. şu hız konusunda gerkçekten sinirlerim bozulmaya başladı benim, herkesin mi acelesi olur anlamıyorum.
Taxi filmi geldi aklıma, "Daniel" yanındaki sivil polise "ben onu kaykaycılar için sanıyordum" diyordu, tabi sivil polis olduğundan habersiz. 50 km hız sınırının olduğu yerde 190 la gidiyordu film icabısonra polis karakolunda kıvırıyor "aa güneşten sanırım, kadrandaki 1 rakamını görememişim" diyordu, tabi polis yine fırça atıyor, 190 yerine 90 la gitsen dahi hız sınırını aşıyorsun, kaykaycılar, bisikletliler, patenliler herkes için geçerli diye fırçalıyordu..
izlemeyen için öneririm güzel film "Taxi" peugeot 406 reklamının yapıldığı fransız filmi
Üzerinde sadece 70 yazan tabela koyup burada motora 50 diyerek ceza kesmek çok mantıklı o zaman?
70'le giden araba 70 ile giden motordan daha mı hızlı duruyor?
Biz bu mantıkla ses çıkarmazsak anayola da 40 km/s hız sınırı koyarlar, orada da hız yapamayız merak etme.