7 yıldır olmayan muayne

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar
Bitane motor buldum motor baya bi yatmış 6 bin km de , 7 yıldır muayene yok vergileri ödenmiş, muaynesizde satış olmuyormuş galiba , ben şimdi muayneyi yaptırmaya kalksam 7 yıl için toplam nekadar ücret öderim , yada trafikten çektirip satışı öyle alsam sonra bidaha trafiğe çıkartarakmı kullansam daha uygun olur sizce ?

Muayene Ücreti : 115,64 TL
Gecikme Cezası : 560,85 TL
Toplam : 676,49 TL

kaynak
http://www.tuvturk.com.tr/gecikme-bedeli.aspx

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir üst mesajdaki güzide kardeşimiz atmış bilgileri , buna ek olarak araç sahibnden muayene randevusu almasını rica ederseniz randevu alırken ödenmesi gereken tutar ekranda belirir . Ss alıp size gönderirse fiyatıda görmüş olursunuz.

Merhaba arkadaşlar
Bitane motor buldum motor baya bi yatmış 6 bin km de , 7 yıldır muayene yok vergileri ödenmiş, muaynesizde satış olmuyormuş galiba , ben şimdi muayneyi yaptırmaya kalksam 7 yıl için toplam nekadar ücret öderim , yada trafikten çektirip satışı öyle alsam sonra bidaha trafiğe çıkartarakmı kullansam daha uygun olur sizce ?

Ben olsam almam o motoru ama sen bilirsin.

Ben bir ara hesaplamıştım alınan faiz ile muayne yaptırmış gibi oluyorsunuz. Yani yaptırmamak akıllıca değil..mesela 4 yıl geçti üzerinden yaptırmış olsanız vereceğiniz para ile aynı tutara denk geliyor.

Yatan vasıta çok sorun çıkarır. Yani o kadar sene yatmış bi motoru alacaksan fiyatı baya uygun olmalı ve kendinde uğraşmayı sevmelisin. Her gün farklı bi macera yaşayabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Neden ?......

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Yatan vasıta çok sorun çıkarır. Yani o kadar sene yatmış bi motoru alacaksan fiyatı baya uygun olmalı ve kendinde uğraşmayı sevmelisin. Her gün farklı bi macera yaşayabilirsin.

Aynen fiyatı uygun yatıyor dediğim 6 aydır kullanılıyor tanıdığımda bir sorun çıkartmadı hala

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Trafikten çektiripte alsam satışı nasıl olur sizce

Trafikten çektirip satış alırsan tekrar trafiğe sokmak için muayeneye sokman gerekir. Muayene cezası ödersin.

Trafikten çekmeden satış alamazsın. Muayeneyi yaptırırsın cezayı ödeyip. Sonra satış alırsın. Yani her iki durumdada o ceza ödenecek.

Trafikten çekilmeden muayeneye sokarsan fazla kurcalamazlar. Hemde trafik vs uğraşmamış olursun. Güvenilir biriyse öyle yap uğraşma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Trafikten çektirip satış alırsan tekrar trafiğe sokmak için muayeneye sokman gerekir. Muayene cezası ödersin.

Trafikten çekmeden satış alamazsın. Muayeneyi yaptırırsın cezayı ödeyip. Sonra satış alırsın. Yani her iki durumdada o ceza ödenecek.

Trafikten çekilmeden muayeneye sokarsan fazla kurcalamazlar. Hemde trafik vs uğraşmamış olursun. Güvenilir biriyse öyle yap uğraşma.

Dediğiniz doğru da 600 lira çok gibi muayne için bunun sigortası felanda var baya pahalıya patlıycak düşündürüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar