7 Mayis Uludağda Sucuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1.bende kabahat buraya yazmışım
2.ashes canım kardeşim sen gel bak seni bekliyorum

canın sıkıldı herhalde
eglenmek istiyorsan dikkat et

çocukken telefon klübesinden arayıp taksi çağırır, alakasız bi yere gelmesini isterdik. sonra oraya gidip saklanır, gelen taksinin dakikalarca beklemesini seyreder eğlenirdik.
hey gidi günler.. çocukluk işte..

sucuklar beleşse ben gelirim ::dpac:: ayrıca topicte çok güzelmiş gezinin adı sucuk he:queen: bizde kendi aramızda bir gezi düzenlicez arkadaşlarla ismide karpuz ama daha mevsimi gelmedi mevsimi gelince karpuz adlı gezimize herkezi bekliyoruz dimi ashes:queen: :queen:

şimdi bu arkadaş çok üzülmüş nedenide sabah benim bir arkadaşımıza bir durum degişikligi ve kafamdan geçenleri yazıp sonrada sorunun çözülmesine,üzüldün diyimi şimdi amacını burda birsürü millet gördü tahmin de ediyorum kim oldugunu
kaşıntın varsa söylede biliyim

Yanlız aldığım duyuma göre sucuklar geyit etindenmiş :queen: :queen:

kusura bakmayın ama bana iç inandırıcı gelmedi bu gezi konusu.
ciddiyetten uzak, çünkü gezi ile ilgili hiçbir bilgi yok. kim kim gidiliyor, kim ayarlıyor, mekan ayarlandı mı?, anlaşıldı mı? vs vs...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:
şimdi bu arkadaş çok üzülmüş nedenide sabah benim bir arkadaşımıza bir durum degişikligi ve kafamdan geçenleri yazıp sonrada sorunun çözülmesine,üzüldün diyimi şimdi amacını burda birsürü millet gördü tahmin de ediyorum kim oldugunu
kaşıntın varsa söylede biliyim
var canım kaşıntım napıcan

Süper Moderatör (BBRR)
Aynı gezi birden fazla forum tarafından düzenlenecekse duyuru ancak MT yönetiminin izni ile olabilir...Bunun dışında duyuru yapılamaz ...
Konu sabahta açılmış ve aynı sebepten kaldırılmıştı tekrarı halinde başlığı açan kullanıcı uyarıya gerek olmaksızın üyelikten çıkarılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar