- Konu Yazar
Çok uzun zamandır istediğim motorla uzun yol maceramı sonunda gerçekleştirdim. Geçtiğimiz çarşamba sabahı Ayvalık'tan BIYIKLI ile beraber yola çıkıp Alaçatı, Çeşme, Pamukkale, Salda Gölü, Antalya, Olimpos, Demre, Kaş, Kalkan, Fethiye ve Marmaris'e uğradık. Muhteşem bir hafta geçirdik. Fazla uzatmadan fotoğrafları ekleyeyim. Fotoğrafları doğrudan göremeyenler BU LİNKİ izleyerek Facebook'taki albümüme bakabilirler, albüme bakmak için facebook hesabınız olmasına gerek yok. O da olmazsa BURADAN bakılabilir. O da olmazsa boşverin, çok da önemli değil.
Yol boyunca yakınından geçip uğrayamadığımız tüm motorcu dostlarımızdan peşinen özür dileriz, her sabah 06.00-07.00 gibi yola çıkıp öğleden evvel bir sonraki hedefimize varmayı, akşam da günbatımından bir saat önce çadırları kurmuş olmayı hedeflediğimizden şehirlerin içinde fazla vaktimiz kalmadı.
3 Temmuz 2009
Dayımla beraber EMOK için yola çıkıyoruz. Dayım pazar günü İstanbul'a dönecek, ben devam edeceğim.
4 Temmuz 2009
Dayım ve ben, Bilecik Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) festivalinde. Ertesi gün dayımla Bursa'ya gidiyoruz, o Mudanya'ya devam ediyor, bense Ayvalık'a.
6 Temmuz 2009
Cunda Adası, Ayvalık
5 Temmuz 2009
Cunda çarşısı
5 Temmuz 2009
Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü, Cunda Adası
Yoldaki virajlar için antreman yapıyorum
8 Temmuz 2009, sabah 06:00
Motorlar yüklendi, yola çıkmaya hazırız.
8 Temmuz 2009, 11:00
İlk durak Alaçatı, aşırı kıraç bir yer, hiç beğenmedik. Fazla durmadan devam ediyoruz.
Çeşme'ye geçiyoruz, çadırlarımızı kurup ilk Türk denizcisi Çaka Bey'in anıtını ziyaret ediyoruz
Anıttan Çeşme manzarası
Çaka Bey anıtı
Çeşme'de Çiftlikköy civarında ilk kampımızı kuruyoruz.
9 Temmuz
Çeşme'den sabah 07:00'de ayrılıp otobana çıkıyoruz. 120 sabit gitmek bayıyor, fotoğraf çekiyorum.
Çeşme otobanında BIYIKLI
9 Temmuz 2009
Uzun bir sürüşün ardından öğleden sonra Pamukkale'ye varıyoruz. Hava aşırı sıcak.
Salda gölü kıyısı
Pilarda oynuyoruz
Tehlikeyi severiz!
Salda Gölü
Serinleme
Zafer Gazoz içiyoruz
11 Temmuz 2009
Salda'dan çıkıp Korkuteli yoluna giriyoruz, 1560 metreye dek tırmanıyoruz. Korkuteli öncesi koyun sürüsünün içinde kalıyoruz.
Bu sırada lastiğimin haşat olduğunu farkediyorum. Hemen servisi arıyorum. Antalya'ya daha 75 km yolumuz var, yakınlarda lastikçi yok, ön lastiğim her an parçalanabilir. Servis "lastik basıncını 20 psi'ı düşürüp 50-60'ı geçmeden gidin" diyor, uyguluyoruz.
Sonunda Antalya!
Tubiş'e uğruyoruz
Önemli bir tavsiye!
Sonunda Olimpos!
MT Olimpos imzamızı atıyoruz
12 Temmuz
Yanan taşa gidiyoruz
Yolda yöre delikanlıları bizle yarışıyor, sorumluluk sahibi bir motorcu olarak sadece fotoğraflarını çekiyorum
Noel Baba'yı ziyaret
Myra Antik kenti. Gladiator havasına girmişim.
Antik Myra kenti
Demre'de kalıyoruz
Çakma David Copperfield
Gece yıldızların altında hamakta uyuyoruz. Muhteşem bir his, ama sivrisinekler delik deşik ediyor.
13 Temmuz 2009
Sabah 7'de yine yoldayız
13 temmuz
Kekova körfezi
Yeni Pirelli lastiklerimin limitleri
Kaş anfitiyatrosu
13 Temmuz 2009
Anfitiyatroyu geziyoruz. Likyalılar tam keyif insanlarıymış, manzara süper.
Kaputaş plajı
Kalkan
Patara antik kenti
13 Temmuz 2009
Tekrar yola çıkıyoruz, bu kez hedef Xanthos antik kenti. MT Enduro her yerde!
Xanthos antik kenti
Kazılar devam ediyor
Marmaris yolları
Marmaris'e gitmişken BBRR'a uğramamak olmaz!
Marmaris sahili
14 Temmuz 2009
Aydın civarları. benzinim bitmek üzere, dehşet bir rüzgar var.
14 Temmuz 2009
Sonunda Ayvalık! Zafer purolarımızı yakıp poz veriyoruz
Ayvalık'tan Ayvalık'a 1.875km yol yapmışız.
15 Temmuz 2009
Dönüş yolunda yağmurdan korkuyorum ama yağmıyor.
Sonunda ev!
Yol boyunca yakınından geçip uğrayamadığımız tüm motorcu dostlarımızdan peşinen özür dileriz, her sabah 06.00-07.00 gibi yola çıkıp öğleden evvel bir sonraki hedefimize varmayı, akşam da günbatımından bir saat önce çadırları kurmuş olmayı hedeflediğimizden şehirlerin içinde fazla vaktimiz kalmadı.
3 Temmuz 2009
Dayımla beraber EMOK için yola çıkıyoruz. Dayım pazar günü İstanbul'a dönecek, ben devam edeceğim.
4 Temmuz 2009
Dayım ve ben, Bilecik Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) festivalinde. Ertesi gün dayımla Bursa'ya gidiyoruz, o Mudanya'ya devam ediyor, bense Ayvalık'a.
6 Temmuz 2009
Cunda Adası, Ayvalık
5 Temmuz 2009
Cunda çarşısı
5 Temmuz 2009
Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü, Cunda Adası
Yoldaki virajlar için antreman yapıyorum
8 Temmuz 2009, sabah 06:00
Motorlar yüklendi, yola çıkmaya hazırız.
8 Temmuz 2009, 11:00
İlk durak Alaçatı, aşırı kıraç bir yer, hiç beğenmedik. Fazla durmadan devam ediyoruz.
Çeşme'ye geçiyoruz, çadırlarımızı kurup ilk Türk denizcisi Çaka Bey'in anıtını ziyaret ediyoruz
Anıttan Çeşme manzarası
Çaka Bey anıtı
Çeşme'de Çiftlikköy civarında ilk kampımızı kuruyoruz.
9 Temmuz
Çeşme'den sabah 07:00'de ayrılıp otobana çıkıyoruz. 120 sabit gitmek bayıyor, fotoğraf çekiyorum.
Çeşme otobanında BIYIKLI
9 Temmuz 2009
Uzun bir sürüşün ardından öğleden sonra Pamukkale'ye varıyoruz. Hava aşırı sıcak.
Salda gölü kıyısı
Pilarda oynuyoruz
Tehlikeyi severiz!
Salda Gölü
Serinleme
Zafer Gazoz içiyoruz
11 Temmuz 2009
Salda'dan çıkıp Korkuteli yoluna giriyoruz, 1560 metreye dek tırmanıyoruz. Korkuteli öncesi koyun sürüsünün içinde kalıyoruz.
Bu sırada lastiğimin haşat olduğunu farkediyorum. Hemen servisi arıyorum. Antalya'ya daha 75 km yolumuz var, yakınlarda lastikçi yok, ön lastiğim her an parçalanabilir. Servis "lastik basıncını 20 psi'ı düşürüp 50-60'ı geçmeden gidin" diyor, uyguluyoruz.
Sonunda Antalya!
Tubiş'e uğruyoruz
Önemli bir tavsiye!
Sonunda Olimpos!
MT Olimpos imzamızı atıyoruz
12 Temmuz
Yanan taşa gidiyoruz
Yolda yöre delikanlıları bizle yarışıyor, sorumluluk sahibi bir motorcu olarak sadece fotoğraflarını çekiyorum
Noel Baba'yı ziyaret
Myra Antik kenti. Gladiator havasına girmişim.
Antik Myra kenti
Demre'de kalıyoruz
Çakma David Copperfield
Gece yıldızların altında hamakta uyuyoruz. Muhteşem bir his, ama sivrisinekler delik deşik ediyor.
13 Temmuz 2009
Sabah 7'de yine yoldayız
13 temmuz
Kekova körfezi
Yeni Pirelli lastiklerimin limitleri
Kaş anfitiyatrosu
13 Temmuz 2009
Anfitiyatroyu geziyoruz. Likyalılar tam keyif insanlarıymış, manzara süper.
Kaputaş plajı
Kalkan
Patara antik kenti
13 Temmuz 2009
Tekrar yola çıkıyoruz, bu kez hedef Xanthos antik kenti. MT Enduro her yerde!
Xanthos antik kenti
Kazılar devam ediyor
Marmaris yolları
Marmaris'e gitmişken BBRR'a uğramamak olmaz!
Marmaris sahili
14 Temmuz 2009
Aydın civarları. benzinim bitmek üzere, dehşet bir rüzgar var.
14 Temmuz 2009
Sonunda Ayvalık! Zafer purolarımızı yakıp poz veriyoruz
15 Temmuz 2009
Dönüş yolunda yağmurdan korkuyorum ama yağmıyor.
Sonunda ev!
Son düzenleme: