7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi fotoğraf ve duygu düşünceler

img9030ci.jpg

Alper abi feci beyazlatmışsın saçı
o kadar katılmak istiyodum bu geziye yine olmadı
inşallah seneye iznimi buna göre ayarlıyacam

güzel bir gezi oldu kaza geçirenlere geçmiş olsun evlilik yolundaki çifte mutluluklar :)

Gelmedigim icin cok pisman oldum ikilemde Kalmistim Keske Gelseydim Artik takip Ediyorm En Kisa zamanda Esimle Bende size katilacagiz .:)

fotoğraflar içi teşekkürler hocam ellerinize sağlık güzel geziydi evlilik yolunda mutluluklar darısı başımıza inşallah =)

gezi çok güzel olmuş çok heves ettim umarım 8.de bende olcam

evlenen arkadaşlarıda tebrik ettim ne güzel olmuş nede hoş olmuş bir ömüüüüüürrr mutluluklar :))

Super Moderator
birazda foto :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

fotolar devam

Super Moderator
bir video daha
gurubu yakalayınca
[YT]Kiego2U35OE[/YT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herşey çok güzeldi artık bende aranızdayım bundan sonra alper sana ayıca eşekkür ediyorum tanıştığıma tekrar memnun oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

En komiğide benim ya salak salak etrafıma bakıyorum ne olduğunu anlamaya çalışiyorum abi alper bana nick diyo:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

Cok teşkkürler alper kardeşim

Her sene olduğu gibi bu senede güzel bi etkinlik oldu... Emeği geçen herkesin ellerine, yüreğine sağlık.

resim paylaşım ve organizasyon için emeği geçen katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar