7. EMOK Festivali 2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sezonda marmok ve emok ikisi birden olabilirmi bilemiyorum ama katılmaya çalışıcam.(malum iş hayatı)

arkadaşlar bende bu sene ilk defa katılmak istiyorum.ınşallah çalışma günlerim uyarda gelirim.çooooook istiyorum.

inş. bende gelmek istiyorum malum iş hayatı izin alabilirsem kesin gelicem çok zevkli ve eylenceli olacağı kesin

EEEEEWEEEEEEEETTTTT ARKADAŞLER EN SON UZUN YOLUMU RAMAZAN BAYRAMINDA YAPMIŞTIM 2300 KM FALAN ANADOLUYU ARŞINLAMIŞTIM BIRAZ, EMOKTA BENIM ICIN IYI BIR GEZI OLUR GECEN YIL IŞLERIMIN DUZENSIZLIGINDEN DOLAYI NASIP OLMAMIŞTI:pr: IŞLERIMI ŞIMDIDEN AYARLAMAYA BAŞLADIM BILEM. KUŞADASI'NDAN SEVGILERIMLE:rendeer:

bende ilk olacak insallah işleri ayarlaya bilirim mesafa okadar uzak degıl belki günü birlik olabilir olsunda artık ne olursa olsun ..

ooow bizim memleketmiş bende kınıklıyım önünden geçip gidiliyor 2-3 km arası var. temmuzdada kınıkta festival oluyor

Ben de daha önce çok istememe rağmen katılamamıştım. Bu sene bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. Africa Twin i boşuna mı aldık yani. Bu yıl bütün festivallerde varım. Selamlar...

benimde ilk olcak gelcem inşallah tabi o tarihde bulgaristanda olmazsam kaçırmam böle organizasyonları:cherry:

Tekirdağ MT Dende Toparlanırsak Geliriz ama 4 -5 makine garanti : ) Bide ŞEy Dicem bizim Grupta SAdece 1 enduro var dier 3 ümüz chopper 1 imizde RAce Yani Chopperlar katılmayacak die bi kaide yok ya :)

Bu sene gelmezsem ayıp 2 hafta içinde motorum gelio nasılsa canım KARION'um Karionumla bende ordayım

geçen seneki emokda mayomuzu şortumuzu giyerek ufak gölette türlü rezillikler yapan eskmt bu senede tüm kararlılığıyla gene bir gölet bularak gene türlü rezillikler yapacaktır yüzme bilmeyen arkadaşlar itina ile boğdurulacak sonra akabinde yeniden hayata döndürülecektir şişme botları hazırlayın :mrgreen:

geçen seneki emokda mayomuzu şortumuzu giyerek ufak gölette türlü rezillikler yapan eskmt bu senede tüm kararlılığıyla gene bir gölet bularak gene türlü rezillikler yapacaktır yüzme bilmeyen arkadaşlar itina ile boğdurulacak sonra akabinde yeniden hayata döndürülecektir şişme botları hazırlayın :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:

2.000 kişi arasında Eskişehir ekibini nerde diye sorulunca parmaklar göleti gösteriyodu...

:p:p

Bu sene yine bi atraksiyon yapmak lazım :queen:

Geçtiğimiz sene bütün hazırlıklarımı yaptığım halde oğluşum hastalndı diye katılamamıştım inşallah bu sene de bi aksilik çıkmaz :)

insallah bu sene bolumt olarak bir grup gelmeyi dusunuyoruz bakalim meshur emok festivali nasil oluyormus bizde gorelim :p

Volkan'a söz verdim sayılır.:mrgreen:Yılda bir kez olan gezi istihkakımı EMOK 2008 de kullanmak istiyorum.:pHadi hayırlısı.Eskişehirli bir Kütahya MT ci olarak güzel geçeceğini umuyorum...:cat:

mes

geçen sene Kırka'da donduk geberdik...Bu sene katılmayı düşünmüyorum .Bilecik nasıl olur bilemiyorum...Kırka'daki yemek organizasyonu falan fiyaskoydu...Sıkıntı çektik...En küçük ayrıntıya kadar herşey önceden bildirilmeli ve orada sürpriz yaşamamalıyız...Yaz ortasında 50 derece sıcaktan oraya gidip titremek kahretmişti:queen::pale::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar