7 aydır motorsuzum bunalıma girdim

evet suçlu benim ama napıyım motoru çok ama çok seviyom 7 ay önce durdum yerde polis gelip anahtarı çekti ve 3 bin tl ceza yedim ehliyetsizlikten o günden sonra hiç iyi deyilim hiç dışarı çıkasım yok 2 3 günde bir dışarı çıkıyom çok kötü motorsuzluk napıcam bilmiyom daha ehliyet almama 10 ay var off siz beni anlarsınız diye buraya yazdım :pale:

ben 14 yaşındayken yedim o cezayı. (hey gidi) sonra 17. doğum günümde a2 ehliyete yazıldım. ama motora binmeye devam ettim cezadan sonra. motocross'a başlamam da aynı tarihe rastlar. tekrar ceza yememek için dağ bayır dolaşıyordum.

ben 14 yaşındayken yedim o cezayı. (hey gidi) sonra 17. doğum günümde a2 ehliyete yazıldım. ama motora binmeye devam ettim cezadan sonra. motocross'a başlamam da aynı tarihe rastlar. tekrar ceza yememek için dağ bayır dolaşıyordum.

babam almıyor bida :salut:

Şafak sayar gibi ne o öyle:) bence iyi olmus kardeşim. Ehliyetsizken bir kazaya karissaydin şafak saymaya iceride de devam edebilirdin. Allah korusun
aklima geldi yazayim istedim. . Basimdan gecen bir olay.. yil 2002 lisedeyim. Arkadaşımın babasina ehliyetsiz bir surucu çarpıyor ve topragi bol olsun babasi vefat ediyor. Cocuga ne mi oldu? Hicbirsey... lanet olsun boyle adalate... 1 gun ceza bile almadi... neyse...

Son düzenleme:
benim motoru bağlamamışlardı, ben aynı motora binmeye devam ettim. :cherry:
canım motorumu amcam getirdi koydu evin önüne anahtarıda aldı yedeğide aldı kuzu kuzu durdu canım motorum akşama kada rsabah getirip sattı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

Şafak sayar gibi ne o öyle:) bence iyi olmus kardeşim. Ehliyetsizken bir kazaya karissaydin şafak saymaya iceride de devam edebilirdin. Allah korusun
aklima geldi yazayim istedim. . Basimdan gecen bir olay.. yil 2002 lisedeyim. Arkadaşımın babasina ehliyetsiz bir surucu çarpıyor ve topragi bol olsun babasi vefat ediyor. Cocuga ne mi oldu? Hicbirsey... lanet olsun boyle adalate... 1 gun ceza bile almadi... neyse...

vay be 2005 üyelik 10 sene geçmiş aradan vaybe :)

10 ay daha var 300 gün askerlik gibi şafak say geçer . ehliyetsız cıkma boşver bi 3000 daha yeme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar