7 ay 7000km Honda Beat

Ne diyelim abi , sen memnunsan , biz daha da memnun oluruz.Kazasız belasız kullan.Keşke herkes senin gibi olsa.Motoruna bu kadar ii baksa.Motoruna ve motor flelsefesine değer verse... :cat:

yaw arkadaşlar bende beat aldım 650km de daha 1000 de bakıma sokacam şimdi size sorum motor çok süper memnunum.ama alttan bi ses geliyo motorcuya gittim honda servisine adam dedi o amörtisörden kaynaklanıyoo tek kişi yapmıyo iki kişi binince çukurda tümsekte sanki bişi sürtüyo aşşadan ama çözemedim birde gazı kesince tümsekte atlayınca yapmıyo gaz verirken yapıyo adam amörtisör dayanıyo dedi bişi olmaz dedi dayanda bikere gaz vermedende dayanırki olurmu böle bişi sizdede varmı.birde motoru nası siliyosunuz bakıyosunuz bi kısa bilgi verirmisiniz füme rengi olunca hergün tozlanıyo:D ben ilk önce suyla yıkıyom sonra köpüklü suyla süngerle yıkıyom sonra yeniden suyla yıkıyom ve en son siliyom temiz bezle siz nası yapıyonuz yıkamanın zararı olurmu sizce ha birde benim motor tek kişi 85 falan yapıyo çift kişi en son yokuşl aşşa 100 km olmamıştı 990 yaptım son gaz bidahada yapamadım:D motorcu ilk 500 e kadar bas dedi son gaz açılması için sonada1000e kadar 50-60ı geçme dedi:D ama motor çok süper tavsiye ederim herkese...

arkadasim super olmus ses sistemi faan yolda dikkat ceker.baska ne gibi degisiklikler yapmayi dusunuyosun

infaz000 öyle bir ses benm motorumdan gelmiyor çevremdeki beatler den de gelmiyor ama şunu söyleyebilirim önde amortisör yok çatal kısmında
silmeyede gelince genelde sadece toz varken camsil ve bikaç bezle baştan aşaı heryerini siliyorum daha sonra torpido parlatıcısıyla gidon kısmı ayak koyduumuz kısım lastikleri (kısacası plastik kısımları) siliyorum eğer çok kirliyse su ve otoşampuanı (suyu kaydıran) ile yıkayıp kurulama esnasındada motoru çalıstırıorum 5 dakka kadar o zamana kadar kuruo

arkadaş saol temizlik bilgisi için ama bu arkadaki sesi anlamadım servis beni yiyomu ozaman çırt çırt ses geliyo en ufak bi esnemede ben bi başka yere göstereyim ozaman bi bişi derlerse götüürüp ona diyim bundan yapıyo bunu düzelt diye saolun motorun çok süper ayrıca tebrikler bizimde peder almasaydı motoru bende yapardım ama pederde bindi için orjinali bozamıyom:D

infaz000 rica ederim çamurluklara bak derim bi abi vardı onun çamurluklar çıkmıstı o ses yapıodu
mostwanted_57 topcase ler çıkabiliyor eğer çıkmasaydı yağmurdan önce çalınırdı:cat:

Her fotorofta camdan telefonun yansımış her fotorafta motor biraz değişiyo (modifiye) ama yansıyan telefon hep aynı demek istedim :) uzun zamandır girmiydum cvp biraz gecikti :wiinkk:

hehe artık deişti zaten fotolar arasında pek uzun bir süre yoktu bi foto çektim ama bunda malesef tel gözükmüo :p

kardeş bende bisan- lifan 100cc lik motor bende böyle bir egsoz takmak istiyorum ama sesin nasıl olmadığını bilmediğim için kararsızım. acaba motoruma böyle performans egsoz takılırmı şimdiden tşk

bisan a da takılır benm arkadasımda bisan senator var, o www.hepsiburada.com dan oto egsozu sipariş etti ve sanayide taktırdı benzin sarfiyatı epey bi düştü sadece sesi benden daa fazla çıkıo biraz raatsız edici ama senin motorunada neden olmasın

11300km de
26072006fx0.jpg

26072006001ve2.jpg

26072006002rp1.jpg

artık ön sinyallerde boyalı

valla bnde beatımı satarkene cok üzülmüştümm ama beatlerinizi sevin benden demesi

allah tan bir mani gelmesse zaten satmayı asla düşnmüorum kıyıda köşede durur :)

allah tan bir mani gelmesse zaten satmayı asla düşnmüorum kıyıda köşede durur :)

mrhba egzozu ercana mı yaptırdın kac ay oldu sararemalar daaa baslamadımı dıkkat et fasla yuklendınnnnnnn zaman hemen sararıo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar