7-8 Temmuz'da Kuşadası Turcu Kamping'e gidiyorum.Var mı gelen?

Murat abi lastiklerim canavar,bugün bi dişledim de lastikleri iyi gayet.Yumuşak lastik,diş izim kaldı.Kauçuğundan bi ısırık aldım istemeden tadı da damağımda kaldı.peeehhh

o lastikleri doktorlar önermiyor. birincisi şişkinlik yapıyormuş ikincisi dişleri karartıyormuş.:queen::queen::queen::queen:

afiyet olsun bence üstüne bir de sarımsaklı yoğurt dök öyle dene. iyi lastikse ozaman belli eder kendini:queen::queen::p

arkadaslar geziye bende katilmak istiyorum gidiyoruz degilmi? kac kisi gidicez?

MUzzyer şu an için daha tam sayı belli değil ama inşallah netleşecek

MUzzyer şu an için daha tam sayı belli değil ama inşallah netleşecek

murat vallaha yine harika bir plan yapmışsın,yahu sen bir hafta oturmazmısın yerinde:) haftasonu bizde birkaç arkadaşla rafting olayına gireceğiz nasipse,olmasa gelirdim,fotolarınızı ve yorumlarınızı merakla bekliyorum:cat:

murat vallaha yine harika bir plan yapmışsın,yahu sen bir hafta oturmazmısın yerinde:) haftasonu bizde birkaç arkadaşla rafting olayına gireceğiz nasipse,olmasa gelirdim,fotolarınızı ve yorumlarınızı merakla bekliyorum:cat:

kardeşim raftinge gideceğinizi duydum içim gitti inşallah memnun kalırsınız. kazasız belasız gider gelirsiniz

arkadaslar saat kacta gitceksiniz neden topic boyle sessiz katilim olmuyacakmi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelmek isteyenler bugün öğlene doğru gelebilirler eğer mümkünse çadırla gelmeniz.rica olunur.çadırlar kendimizden olcak kamp alanı açılış nedeniyle çadır yerleri iki gün ücretsizdir.katılımlarınızı bekliyoruz haftasonu tatili için kaçırılmaz bir fırsat

yarın sabah saat 9:00 da hareket edıyoruz :)

cadır muhabbetını kacırıyoruz ama malum calısan arkadaslar ıcın pazar hareketı duzenlıyoruz.

katılmak ısteyen arkadaslar 08/07/07'de (yarın) saat 08:30da gazıemır serbest bolge kavsagında olsunlar hareket saatı 09:00'dur simdilik katılım listesı şöyle

forrap + 1
speedygırl
ıronlıne :cherry:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Sabah görüşürüz ironım lineım:) (Kahvaltı yapmayın ona göre:p Kampta hep beraber yaparız :))

pam.jpg

3 motor 4 kişi çıktık yollara. herkesin işten çıkış saati farklı olunca mecburen parça parça gittik

pam1.jpg

tatlı tatlı yol aldık mola vere vere manzarayı seyrettik

pam4.jpg

pam5.jpg

kamp yerine vardık.Umutus bizi kamp yerinde karşıladı ve çayları içtikten hemen sonra çadırları kurmaya başladık.

pam6.jpg

pam7.jpg

çadırda yatacağız dedik ama kasdettiğimiz bu değildi Gökalp:queen:

pam8.jpg

ilk biz kurdukkkkk:queen:

neyse gece mangal partisi vardı. mangal partisi bittikten sonra resimdeki arkadaşı elinde sucukla yakaladım ve tanışmamız öyle başladı. Deniz kardeşimiz pazar gününü de bizle geçirdi çok eğlendik.
pam9.jpg

pam10.jpg

pam11.jpg

duyulmaz sucuklar pişene kadar biraz umutus kebabından yedi. asıl amaç umut u saf dışı edip daha çok yemek.

pam12.jpg

pam13.jpg

kimileri açık havada uyudu. hasan ve ilker kardeşim bence en güzelini yaptınız
biz volkan I-ben, umut, göklap, deniz, duyulmaz oturmaya devam ettik

pam14.jpg

pam15.jpg

pam16.jpg

pam17.jpg

pam18.jpg

pam19.jpg

pam20.jpg

gece 05 gibi çadırımızı bulduk yatalım dedik o da ne bi kafa çıktı.
Duyulmaz ahmet ve şöyle diyordu "abi ne zormuş bu çadırda yatmak yer çok sert tulum sıkıcı:queen::queen: sabah erkenden yola çıkacağım ne olacak benim halim"

pam21.jpg

sonra biraz da çadır sohbeti yaptık

pam22.jpg

pam23.jpg

pam24.jpg

pam25.jpg

pam26.jpg

sabah Forrap, speedygirlsule,ironline özer abimiz ve eşi marina geldiler.
hemen araziye çıkıp atvlere bindiler

pam27.jpg

işte İzmir MT safari de:queen:

pam28.jpg

pam29.jpg

yakıştı kardeşime ama daha çok ekmek yemen lazım aldırmam sana öyle bi motor

pam30.jpg

pam31.jpg

bir ara kampa Ebru ustası geldi ve harika desenler yaptı bizde seyrettik

pam32.jpg

pam33.jpg

pam34.jpg

pam35.jpg

pam36.jpg

pam37.jpg

pam38.jpg

pam39.jpg

pam40.jpg

pam41.jpg

pam42.jpg

pam43.jpg

pam44.jpg

vurduk kendimizi denize

pam45.jpg

İzmir MT plajda:queen:

pam46.jpg

pam47.jpg

Özdere ürkmez taraflarından ciddi duma geliyordu. içimiz acıdı yanan ormanlarımıza

pam48.jpg

kaç yıllık birikim bir anda yandı gitti. ülkemizin ciğerleri, gözümüzün zevki kayboldu bir anda

pam49.jpg

moderatör ya plajda bile havalı yürüyor

pam50.jpg

sonra umutusun aklına uyup 10 km dediği evine gittik. 60-70 km hız ortalamayla 50 dakika sürdü en az siz hesaplatın umutun 10 dk sını

pam51.jpg

önce evde biraz serinledik.

pam52.jpg

sonra attık kendimizi tekrar denize. kuşadası güzelçamlık mevkii

pam53.jpg

pam54.jpg

pam55.jpg

özer abimiz yanında simit getirmiş hemen onu şişirdi. niye getirdi bilmem artık:queen::queen::queen:

pam56.jpg

volkan hazırlanıyor

pam57.jpg

sonra tekrar umutların evdeyiz

pam58.jpg

necdet abi forrap ve umut dalmışlar yemeğe.

pam59.jpg

ya önüme ekmek alıyorum bi bakıyorum içi kaybolmuş kabuk var. meğersem ferhat yiyormuş içini.

pam60.jpg

pam61.jpg

topluca bir resim çekildik umutun annesine de çok teşekkürler güzelce bizi ağırladı. çok zahmet verdik

pam62.jpg

millet yedi bitirdi biz resim çekecez diye aç kaldık:queen::queen::queen::queen:

döndük tekrar kamp yerineeee

pam63.jpg

görüldüğü üzere İzmir MT nin erkekleri taş fırın. forrap hamakta ve selin onu sallıyor. moderatör ya hele bi sallamasın anında ban lar.

pam64.jpg

İronline da yatmış hamağa speedygirlşule de onu sallıyor.

Kepekli motorcumuyuz biz be bir kalorilik motorcumuyuz. İzmir Mt bu taş fırın erkeği dolu:queen::queen::queen:

pam65.jpg

pam66.jpg

var mı böyle bir keyif ya:cat:

pam67.jpg

ve gecenin finali hatıra fotoğrafı.

Bizleri davet eden ve güleryüzünü eksik etmeyen turcu kamping in işletmecisi turgay abimize, hoş sohbeti ve teknik destekleri için yılmaz kardeşimize ve eşine, tüm turcu kamping personeline, repsol deniz e ve de İzmir MT ye teşekkür ederim

vay vay vay vay ne güzel eğlenmişsiniz öyle yaw...keşke bizde izmir'de olsaydıkda katılabilseydik...denizin temizliği ve kumsal baya güzel görünüyo...ist.da girmeye deniz kalmadı arkadaş allah için yaw...:pale:

valla ne diyim...kaçırdığıma çok üzüldüm...

resimler harika o karelerde olmak vardı ya neyse...bu hafta işler rahatlarsa urlayı kaçırmıycam oda kaçarsa bende keçileri kaçırırım :pr:

mükemmel bi haftasonu gezisi olmuş arkadaşlar , kısmet ama bir dahakine kesin yanınızdayım bensiz çadır keyfimi olur ALLAH kahretmeye sizi:)

valla benim lastigim yarilmasaydi daha cok eglenicektim ama kismetmis

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok şey kaçırmışım resimlerden belli güzel eğlenmişiniz.malesef önceden verilmiş sözlerim vardı.bekletmemek için sabah ayrılmak zorunda kaldım.

ic lastik yapildi ogleden sonra parkura da ciktik biraz zorladik ama ic lastikle yola cikmak istemedim bu aksam minibusle gidip alcaz atvyi

yaaaaaaa ben aile saadeti yaşıyorum mecburi istikamette
siz utanmadan karıştırmışsınız ortalığııı
içim gitttiii yaaa
yokkk yokkk yaz motorsuz çekilmiyorrr
2008 yazına 2 tekerlenip girmek gerekkk
yoksa bişri yer biri bakar kıyamet bundan koparrr:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar