7-8 temmuz kefken - kerpe gezisi

Güzergah Ömerli - Şile - Ağva - Kandıra - Kerpe gidiş vede dönüş aynı güzergah üzerinden 196 km gidiş ve 196 km dönüş

im30052114109bu0.gif

Sabahın kör vaktinde kaldırdım valla CHomCHok'u
Motoru yüklediğimiz gibi İKEA'nın otoparkında aldık soluğu

İKEA'da İşyerinden Serkan, Emre, Yahya ve Emre'nin Yengesinin Kardeşleri Gürkan ve Volkan

Yola çıktık

Yol Şile devam diyor

Şilenin Dışıdan geçip gittik

Ağva'ya doğru muhteşem yeşillik ve tarifi olmaz kokuların arasından devam ediyoruz

Ve Ağva'ya ulaştık işte Ağva

Sabah Kahvaltısı için ne yesek diye konuştuk :p

Evet Biyer Bulduk

Hemen oturduk

Ne yesek hep beraber menemen diye çıktı ağzımızdan

Sırayla gelmeye başladı Serkan

Yahya

Emre

Biz

ve Ben :haha:

karnımız doydu yola devam denize gitcez :queen::queen:

Kerpe kamp alanına geldik çadırı kurduk, veeee denize :queen:

Emre'nin yeğeni Arda :wiinkk::rendeer: Çok şeker şey

Akşam Yemek Hazırlıklarından önce salıncak sefası 2 sn kadar sürdü :p :queen:

Akşam yemeğinde mangal yakma çalışmaları çok başarılı bi mangal oldu

Ve akşam Yemeği

Sabah toplanıyoruz (hatta Yahya ile ben deniz yatağını indirmeye çalışyoruz :queen: )

Kahvaltı öncesi Kerpe

Teşekkür listesi:
1.Başta karıcığıma resimleri o çekti + iyi bi artçı olma yolunda emin adımlar içinde
2.Serkan, Emre ve Yahya, üçlüsüne bu geziye bizi götürdükleri için
3.Gürkan'a denizde top oynarken yaptığı hareketler için
4.Volkan'a biz duymadık ama arabada espiri yaparak eğlendirdiği için
5.Tayfun'a muhabbeti için
6.Arda'ya kendini bana öptürdüğü için

Çok Teşekkür Ederim

Biraderim süper gezi yapmışsınız.Fotolarda gezemeyenleri kahreden cinsinden:cherry:.Şöyle toplu bi gezi olsada eskiyi yadetsek.

Artık patron'un elinden öper gezi işi:).Hoş bu ara Alper'e ihale olmuş gibi organizasyonlar.

bandırmadan bi bozcaada gezisi düşünüyorum bakalım kısmet ...

esasında bi organize olalım bakalım balık tutmak için :p

Haftasonu Cumartesi-Pazar bende Kerpe'deydim.Ama ben arabayla gittim.Tüm gün denizde yüzüp eğlendikten sonra o mahmurlukla motor sürmek pek kafama yatmadı açıkcası.Kerpe ufak bir koy.Çok sayıda pansiyon var kalmak için.Temiz ve uygun fiyatlı yerler.Oldukça ufak bir yer.Yürüyüş yapacak bile yer yok.Gece olunca tshirtle gezmek zor.Harika bir denizi var.İnce kum,dalgasız ve ılık.İsterseniz çok kalabalık olan plajdan değil,koyun burun kısmındaki kayalıklardan da girebilirsiniz,orada deniz çok daha güzel.Metrelerce yüksekteki kayalıklardan denize atlayanların videosunuda çektik,belki buraya ekleriz topik sahibi izin verirse :) Bu arada Otobandan giderseniz yol toplam 150 km ve Kandıra çıkışı sonrası Kerpe bölgesine kadar çok düzgün,yokuşlarda 3 şeride kadar çıkan güzel ve güvenli bir yolu var.Sanırım yakın zamanlarda tekrar ziyaret edicem Kerpe'yi

Son düzenleme:
izinde nedemek kardeş buradan yayınlamak istersen buyur

Abicim ilk fotoğraflardaki suratınızın hali nedir öyle? sanki sabah zorla kaldırıp cezaevine gönderiyorlar :queen:

Yemek yedikten sonra kendinize gelmişsiniz belli :)

güzel gezi olmuş tebrikler.kerpe ye bir kez gittim ve gerçekten mükkemmeldi.Allah kısmet ederse ağustosda gidebilirim:)

ErdoganAktas' Alıntı:
Abicim ilk fotoğraflardaki suratınızın hali nedir öyle? sanki sabah zorla kaldırıp cezaevine gönderiyorlar

saat 7 de buluşacaktık. ee haliyle küçükçekmece'den gidecezya ben kurdum saati 5,30 a o saatte kalkınca kavga gürültü oluyooo :queen: :queen:

şaka bi yandan resim çekilirken gözüme de güneş giriyordu mecburen suratımı asmak zorunda kaldım :queen:

güzel bir gezi olmuşa benziyor... fotoğraflar için saol...

bandırmadan bi bozcaada gezisi düşünüyorum bakalım kısmet ...

Ne kadar kolaycısınız yahu, üstelik küçükçekmece de oturuyorsunuz. Bence o yol en güzel Gelibolu - Lapseki üzerinden yapılır. Biraz maceracı olun. Pişman olmazsınız ;) Biz hiç olmadık, hatta dönüşü bandırmadan yaptık diye pişman olduk :)

Ne kadar kolaycısınız yahu, üstelik küçükçekmece de oturuyorsunuz. Bence o yol en güzel Gelibolu - Lapseki üzerinden yapılır. Biraz maceracı olun. Pişman olmazsınız ;) Biz hiç olmadık, hatta dönüşü bandırmadan yaptık diye pişman olduk

kolaycılık değil, biz hanımla birlikte o yolu zaten su yolu yaptık. hersene mutlaka gideriz bozcaada'ya bu sefer bandırma üzerinden gidip diğer güzellikleri görmek istedik ondan :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar