7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hocam günü tek depoyla çıkaramayacak arkadaşlar olabilir. İkmal molası ayarlayabilirsek süper olur. Şayet nefes aldırmayacakmışsınız gibi gözüküyor. 😁

Kapalı alanda tek depo yetecektir . Yol eğitiminde ikmal molası verilecek.

Her iki gün de depolarınız dolu olarak alana gelmelisiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar, ismini yazdırıp, pist kira ödemesini yapan arkadaşların isimlerini aşağıda veriyorum. Bu liste katılım arttıkça güncellenecektir.

Kesinleşmiş katılımcılar:

1) Lombardo
2) John Gotti
3) abyasar
4) yarım akıllı
5) aybarssurucu
6) burak r25
7) F54

Son düzenleme:
Motosikleti
Arkadaslar egitime beklemedigim kadar yogun ilgi olustu ve kontenjanimiz neredeyse dolmak üzere. Ilginiz icin cok tesekkür ediyoruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar, ismini yazdırıp, pist kira ödemesini yapan arkadaşların isimlerini aşağıda veriyorum. Bu liste katılım arttıkça güncellenecektir.

1) Lombardo
2) John Gotti
3) abyasar
4) yarım akıllı
5) aybarssurucu
6) burak r25
7) F54
8) Motoseverrr

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yere düşenleri, motor devirenleri görmek için gelmeyi çok isterdim. İfşa diye foto çekip forumda şantaj yapmak gibi mesela 😇 😇 . Keşke gelebilseydim..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yere düşenleri, motor devirenleri görmek için gelmeyi çok isterdim. İfşa diye foto çekip forumda şantaj yapmak gibi mesela 😇 😇 . Keşke gelebilseydim..
Geçmiş yıllarda katıldığım bir kapalı alan eğitiminde dar alanda dönüşü gösteren stajyer eğitmen motoru devirmişti. Sanki kendim devirmişim gibi gayri ihtiyari ağzımdan "ananı s...m" cümlesi çıkmış, millet de bana tip tip bakmıştı.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Eğitime gelirken motorun çantalarını vs. sökmemiz gerekiyor mu?

Motosikleti
Ben yan çantaları takayım bari. Devirirsek motora bir şey olmasın.

Eğitime gelirken motorun çantalarını vs. sökmemiz gerekiyor mu?

Egitimdeki birinci önceligimiz sizlerin güvenligidir. Amacimiz sizleri yapamayacaginiz seyleri yapmaya zorlayarak riske atmak olmayacaktir.

Bu nedenle iciniz ferah olsun . Motorlariniza extra birsey takip sökmenize gerek yok.

Sevgilerimle

Motosikleti
Egitimdeki birinci önceligimiz sizlerin güvenligidir. Amacimiz sizleri yapamayacaginiz seyleri yapmaya zorlayarak riske atmak olmayacaktir.

Bu nedenle iciniz ferah olsun . Motorlariniza extra birsey takip sökmenize gerek yok.

Sevgilerimle
Abi benim maksadım toksiklik :) Yoksa yerme yada başka bir kötü niyetle yazmıyorum. :D Selametler.

Motosikleti
Daha eğitime gitmeden beni eğitimden attıracaksın.
Okan Sinan Hocam bu şekilde yaramazlık yapanları tek ayak üstünde bekletelim. Tek teker de olur. :D
En başında dedim, çok yakında gemiye sefere gidecek olmamdan dolayı katılamıyorum. Yoksa V-Strom aldırana kadar uğraşırdım :D Her türlü tape-şantaj-Varan 1-2 falan stoklardım... :D Her motosiklet fikri değiştiğinde V-Strom için devreye alırdım şantaj kanıtlarını. 😈

Espri bir tarafa çok cuzi bir paraya güzel bir eğitim alacak olmanıza yürekten, çok seviniyorum. Tekrardan Helga'ların sevgilisi Okan hocaya ve P*rnova maslahatgüzarı Tommygun Kaan abiye teşekkürler, böyle şeyler gönülden gelerek yapıldığında işin zevki ve güzelliği ortaya çıkıyor. Eminim çok eğleneceksiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

1) Lombardo
2) John Gotti
3) abyasar
4) yarım akıllı
5) aybarssurucu
6) burak r25
7) F54
8) Motoseverrr
9) haluk23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar