eline sağlık iyi iş çıkarmışsın

kimileride sis farı yapıp 150-200 tl fiat çekmezmi ..
yorumlar için teşekkürler

normalde power ledler fazla fiyat tutmuyor 45-50 tl civarı
ama içine monte edeceğimiz ürün hazır sis lambası olunca fiyat yükseliyor.
ben mesela hazır ampülleri takılı sis lambasını 45 tl ye aldım içini çıkartıp attım

ale: çünkü hiç bir işime yaramayacaktı.boş sis lambası kutusuna benzer kutuda bulunsa olurdu ama malesef göze güzel görünmesi lazım düşüncesinde oldugumdan orjinal sis lambası kutusunun üzerinde çalışma yapmak zorunda kaldım,ama değdi doğrusu maliyet 100-110 tl arası

seri üretimde fiyatlar 130-150 tl ye kadar çıkabilir normaldir.piyasa'da bir kaç yerde satılanları bulunmakta sanırım 180-200 tl isteniyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------
malatyada bile adet olarak 14 liraya almıştım; Türkiye elektroniğinin deposu olan Karaköy'de dah ucuz olacağı kesin. mesela 20 tane küçük ledi 10 tlye alırken karaköyde aynı ledden 100 adet aldım. bu malzeme 10 liradan satılıyordur eminim.
görünüş olayına gelirsek; otomobil aksesuarcılarından bu ledleri içine koyabileceğiniz farlar 5-10 lira.
ledlerin tek sıkıntısı ileriye ışık verememesi.
Türkiye'de elektroniğin kalbi Karaköy olayı eskidendi şu an net sağolsun

bu ürünler İstanbula veya başka bir şehire uzakdoğu'dan ithal olarak geliyor,yani ilk olarak sizin oraları kat ediyor.nakliye her zaman fiyatı etkiler.
istanbul karaköy'de fiyatını yazdım ama gözünden kaçmış sanırım tanesi 29 tl idi,tabiki markaya göre değişir.
5-10 tl ye sis lambası nerede merak ettim doğrusu,benim aldığım sis lambası mesela 45 TL idi

ale: