6V'lık Ön Far Ampulu!

Arkadaşlar ; selamlar.
Yamaha DT 125 (enduro) model motosiklet ; 6V güçle çalışan bir elektrik sistemi var! Bize 6V'luk ön far ampulu lazım...
Tabiki 7 - 8V civarında bir değer olsa da olur...

Eskişehir'de bulamadık.Bu bölgede bulunmaz diyolar.Malum ; çinliler çıkınca 12V'tan başka ampul bulunmuyor!

Yardımcı olabilecek birisi var mı? Benle irtibata geçerse çok memnun olurum.Görüşmek üzere.Saygılar...

Motosiklet parçacılarını değil otomobil parçacılarını dolaş. Benim motorumda 6 volt bulunmuyo diye bişey yok. Motosikletlerde 6 volt uzun zamandır kullanılmıyor. Fakat bozuk ampulü eline alıp otomobil elektrikçilerini bir dolaş derim.

Evet oto elektrikçilerini unuttum. Ben bütün motorcuları gezdim.Hiçbirinden çıkmadı!

Eskişehir Sanayi çarşısında (Yenidoğan mah yanındaki) çok çeşitli malzemeler satan Oto Manas var. Oraya bakabilirsin.

Bulamazsan bana mail atarsanız, Ümraniye sanayi sitesine çok yakınım oradan bakabilirim.

Son düzenleme:
aşağıdaki linkte istediğin tipte 6V far ampulu bulabilirsin .. Yucika sende bak bu siteye istersen sanada lazım olabilir :)
www.akisik.com

slm kardeş benim cg de 6v luk sistem ile çalışıyo antakyada da bulamadım ama yamaha bayii sini oglu yakın ark.ayarlıyacagını soyledi. inşllh buluruz

Eskişehir Sanayi çarşısında (Yenidoğan mah yanındaki) çok çeşitli malzemeler satan Oto Manas var. Oraya bakabilirsin.

Bulamazsan bana mail atarsanız, Ümraniye sanayi sitesine çok yakınım oradan bakabilirim.

Abi saolasın. Manas ' e en başta baktık. Onlarda da yok.
Daha doğrusu oto için mevcut ama motosiklete uymuyor!

www.akisik.com bu siteye nakıyorum.Sanırım buradan bulunur....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar