66CClik motorum

Arkadaşlar merhabalar,
66cclik bir motor satın aldım.Bu motoru bisiklete taktım 70km/h yi buluyorum.
Benim istediğim belki saçma ama bisiklete grenaj yapmak :) veya bir mobilet şasesi gibi birşey alıp motoru ona takıp grenaj yaptırmak :)
Grenaj uygulaması yapılabilirmi sizce? Yardımlarını bekliyorum

Bisiklet Motorsikletim :)
image010zz.jpg

İnternette bir fotograf buldum adam mobiletine grenaj yapmış bende aşağı yukarı böyle bişey yapmak istiyorum;
bora010vk4.jpg

MkD

dikkat et çok hızlı gitme bisiklet freni ne kadar iyi durur düşünmek lazım

Bisikletime grenaj yapmak mümkün değilmidir? Belki faydası olur konyada yaşıyorum

bunun için bisiklet alabilirim. nerden aldın kitin adı ne . isim ver . aktarma nasıl oluyor.

bir de polis plaka istermi acaba buna

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

Bisikletime grenaj yapmak mümkün değilmidir? Belki faydası olur konyada yaşıyorum

grenaj yaptırmak mümkün. fiberglass döken yerler var.fakat grenajı ne amaçla takıcaksın. motoru kapatmak içinseolabilir fakat grenajın amacı yüksek hızda rüzgardın sana vurmasını engellemek ve yere basma kuvvetini arttırmak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetin varmı ehliyetin :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aman tek diyeceğim fazla hız yapma bisikletin tekeri daha kolay patlar bunun için dikkatli olman lazım.

Taklalar atarsın dikkat et.

bunun için bisiklet alabilirim. nerden aldın kitin adı ne . isim ver . aktarma nasıl oluyor.

bir de polis plaka istermi acaba buna

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

grenaj yaptırmak mümkün. fiberglass döken yerler var.fakat grenajı ne amaçla takıcaksın. motoru kapatmak içinseolabilir fakat grenajın amacı yüksek hızda rüzgardın sana vurmasını engellemek ve yere basma kuvvetini arttırmak.

Grenajımın amacı tamamen gösteriş olması için.Aşağı yukarı kaça mal olur bana?
Bildigim kadarıyla istemiyor plaka Burdan ulaşabilirsin

Trafikte sorun çıkartma ihtimali az da olsa var.

Ne de olsa motor 66cc, zira 50cc ve üzeri motorlar vergiye ve dolayısıyla plakaya tabi diye biliyorum.

Öte yandan, bisikletine bayıldım, ben olsam grenaj yaptırmazdım kesinlikle, böyle mükemmel görünüyor.

Ehliyete gelince, motorlu bisiklet kategorisine girer herhalde bu ürün :) o nedenle A1 gerekebilir ama sanmam :)

Bisiklete grenaj yaptırırsan öncelikle hızını azaltır.
Rüzgarda düşme riskin artar.
Ağırlık artacağı için fren mesafen uzar.:farao:
Bence birdaha düşünmelisin.

Çok tehlikeli görünüyor...
Dikkat et hocam ..
Arkadaşların dediği gibi ..
70 yaparsın ama durmaya geldiğinde sıkıntılar olabilir...
Grenaj meselesinden önce bence o meseleye yoğunlaşman daha doğru olacaktır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
baba peki bunun sesi nasıl tipik mobilet sesimi var :mrgreen:

Trafikte sorun çıkartma ihtimali az da olsa var.

Ne de olsa motor 66cc, zira 50cc ve üzeri motorlar vergiye ve dolayısıyla plakaya tabi diye biliyorum.

Öte yandan, bisikletine bayıldım, ben olsam grenaj yaptırmazdım kesinlikle, böyle mükemmel görünüyor.

Ehliyete gelince, motorlu bisiklet kategorisine girer herhalde bu ürün :) o nedenle A1 gerekebilir ama sanmam :)

Evet doğru söylüyorsunuz %100 sorun çıkarma ihtimalı yok tabikide :) ama şimdiye kadar bişey diyen olmadı trafikte.Grenajı çok istiyorum böyle basit görünüyor.burda bi fiberglass döken yer buldum.Fakat ne yapacagımı bilmiyorum grenaj hakkında

Çok tehlikeli görünüyor...
Dikkat et hocam ..
Arkadaşların dediği gibi ..
70 yaparsın ama durmaya geldiğinde sıkıntılar olabilir...
Grenaj meselesinden önce bence o meseleye yoğunlaşman daha doğru olacaktır..

Evet arkadaşlar çok doğru şuanda tehlikeli fakat grenaj fln yaptırısam teker kalınlastırcam,disk fren veya daha güçlü fren flnda taktırcam bisiklet freni ile olmaz yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeş sesi mobilet sesi gibi mi sessiz filansa taktırcam bisiklete biraz spor yapalım :mrgreen::cherry::queen:

Kardeş sesi mobilet sesi gibi mi sessiz filansa taktırcam bisiklete biraz spor yapalım :mrgreen::cherry::queen:

Evet sesi ne yazıkki mobilet sesi gibi ama bazı egsozlar varmış onları takınca ses çok az veya daha güzel çıkıyormuş aslı varmı yokmu bilmiyorum.Grenaj hakkında biraz bilgi verseniz yapılabilirmi sizce bisiklete

Bence bu haliye çok çok güzel ve orijinal duruyor..
Benim olsa aynen bu şekilde bırakırdım..

Arkadaşlar Peki Mobilet gibi sesi var,sesini engelliyebilirmiyim? scooter veya başka bir motorsiklet gibi ses çıkmasını sağlıyabilirmiyim egsoz değiştirerek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar