Alt motoru,şasisi duzgunse alınır.
Rtr 150 sağlam motor.pişman etmez.
Her ilanda soruyorum hocam bir sıkıntısı yok diyorlar. Zaten çoğu 8 bin km civarı yeni yani.
Temiz,bakimli,kazasiz olani alirsan,
Pişman olmazsin,az yakar,guzel gider,frenleri guven verir.
Forumda ybr,cbf150 kullanan kişiler alinmasin gucenmesin,
Rtr 150 fren olarak,yakit olarak,stabilite olarak,cbf ve ybr yi cebinden çikarir.takla attirir.
Bahsi geçen tum modelleri kullanmiş biriyim.
6500 mü olmus gecen sene ekimde 5 bine tertemiz buluyordum, öhh ya.
Orda duracaksın yakıt olarak ybr yi nasıl cebinden çıkarıyor. 35 bin km iki adet Apache kullandım. Konfor yoktur, titreşim çoktur. Arkanda artçı var ise gaza hafif fazla dokunup, kalkarsan ön kalkabilir. Topcase takınca motor biraz dengesizleşiyor. Ha sağlammı sağlam sıkıntı çıkarmaz. Ama işin içinde cbf ybr varken tvs öne geçemez. Geriye kalan tüm markalara kıyasen başı çeker.Temiz,bakimli,kazasiz olani alirsan,
Pişman olmazsin,az yakar,guzel gider,frenleri guven verir.
Forumda ybr,cbf150 kullanan kişiler alinmasin gucenmesin,
Rtr 150 fren olarak,yakit olarak,stabilite olarak,cbf ve ybr yi cebinden çikarir.takla attirir.
Bahsi geçen tum modelleri kullanmiş biriyim.
Peki görüntüsü hakkında yorum yapabilir misiniz hocam? Benim ilk motorum olacağı için görüntüsüne önem veriyorum, açıkçası bana kalırsa da güzel duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Orda duracaksın yakıt olarak ybr yi nasıl cebinden çıkarıyor. 35 bin km iki adet Apache kullandım. Konfor yoktur, titreşim çoktur. Arkanda artçı var ise gaza hafif fazla dokunup, kalkarsan ön kalkabilir. Topcase takınca motor biraz dengesizleşiyor. Ha sağlammı sağlam sıkıntı çıkarmaz. Ama işin içinde cbf ybr varken tvs öne geçemez. Geriye kalan tüm markalara kıyasen başı çeker.
sen apache kullanmamışsın galiba. 5 bin km oldu kullanmaya başlayalı. Ön kaldırma olayı yalnızca rampada oluyor oda ahım şahım bir olay değil herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verebilecek düzeyde değil. Titreşim konusunda haklısın titreşim var. ben tek seferde geçen bayramda 300 km yol gittim ve 300 km yol döndüm istanbul bursa arası. Topcase takınca eve gidon sallama yapıyor bu doğru. Cbf veya ybr bence TVS'nin yanında esamesi okunmaz. Sonuçta apache diğerlerine göre oldukça seri.