Tamamen katılıyorum. Eğer gerçekten uğraşmayı ve klasikleri seviyorsan neden olmasın. Sahibinden.com'da 557000 küsür km'de honda 1000f vardı. 1milyon km olanını dahi duydum. Jawanın bu km'lere yaklaştığını sanmıyorum ama oda sağlamlığını ispatlamış bir marka. Parçaları çok ucuz ve bulunabiliyor. Bursada % 90 jawa parçası satan yer biliyorum

Ama uğraşmiyim, sıkılırım diyorsan cbr'ı tavsiye ederim.
Abıcım JAWA bsa ve bmw bu3 motoru 70 yasına kadarkullanabılırsın.....
gercekten cava cok saglam ve harbı guclu bı motor.....
bende 88 model gs500 var..evde yatıo...bıde 91 model 350 ogar cava var...onu sattım...sımdı 96 model 350 cava styl aldım....
valla cok saglam ve kullanımı kolay ayrıca masrafsız bı motor....
kım demiş cok yakıo dıye....bendekı 350 lık son hızı 150...son gaz 280 km yı 3 saatte gıttım...147 bın yaktı....
abıcım tamır motor hakkında bıseyler ögrenmek ıstıyorsan cavaal derım...cök tak parcala....ıstedını yap...genede o motor ölmez...calısır.....
motorun masrafı su olur....kendı cavamdakını yazıoom...
6 ayda bır platın ve meksefe değiştirirsen cok ıı olur...
gercı meksefeye gerek yokda...platın mutlaka değiştir....öle cok yaktıgına falan aldanıpta kullanmamazlık etme....yaktıgının hakkını veren bı motordur...
sendekı sanırım 250 lık ceylan yada laser....onlar 350lıktende az yakar..tek sılındır oldugu ıcın...cbr 125 kadarda senı tatmıneder......
5 kısıde bınsen banamısın demez...alır göturur valla....:cherry:
aıle boyu bınebılırsınız yanı:...

:cherry: