bu aslinda sana bagli Yuksek CC Super Sport motor surmek suna benzer sol elinde bir kab dusun ici sans dolu sag elinde ise tecrube sol kabtaki bitmeden sag kaptakini doldurursan hayatta kalman muhtemel ama sol kapi bitirip sag kabi doldurmazsan Ya kotu bir kaza yada olum gerceklesir
Yeni motorunu satip, 6 yasinda hatta 7 yasina girecek, 4 silindir spor makina al.
Hay ben sizin aklinizi...
abi hayırlı uğurlu olsun sana bir aralar sürekli rc 390 soruyordum cevabını galiba bu konuda almış oldum
neyse cidden hayırlı uğurlu olsun ben öleceğini sanmıyorum sadece bilmediğin yollarda fazla gazlama açık düzlük önünü gördüğün yerlerde yapıştır gitsin. darısı başımıza inşallah
4 silindiri yolda tutmak biraz zor olabiliyor. Kesintisiz güçten dolayı virajlarda arkayı salma dikkat et. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gaza gelen bi yapın yoksa hayatta kalma oranın artar..
Uslubu tartışılsa da shamy nin haklılık yüzdesi de fazla =) SS motosikletler 1 adet apaçinin elinden geçmiş ise way haline.. Kumara&eroine ve rus kadınlara abanmış, aynı zamanda kanser olmuş bir evlat gibi ocağına incir ağacı diker..
Yada çok iyi bir pilot kullanmışsa, canını alana kadar hep dip gaz gittiyse, uzun sureli teker yapıp debriyajı tası haşat ettiyse,yağsız bıraktıysa, ciğerini söndürüp soluğunu kestiyse... Yine durum kötü..
Bence ya kredi çekip çok temiz garantisi devam eden bi 600rr bul yada meşhur fetva yı dinleyip üzerine biraz daha koyup MT 7 al =)
onun yerine mt09 ne giderdi be!
Bence hazır değilsiniz o motor için. XJ6 veya XJ6F almanız daha mantıklı olacaktır. Veya Honda'nın CBR600F tarzı motosikletlerini. 44 HP'den 4 silindir 120-130 HP'lere sıçramak biraz kumar. En azından 70-90 arasında bir motorla ara tecrübe edinin. Hem bütçeyide o kadar sarsmaz daha yeni bir model alırsınız.
Reis o değilde nuda 900 ü nasıl aldın![]()
Eyvallah cümleten, antalya'da harika yollar yok ama antalya-burdur yolu veya yeni expo yolları da açılınca dümdüz basabileceğim yollar var. Şehir içinde rc ile 110-120'ye çıktığım zamanlar oluyodu ama daha fazlası korkutuyodu beni. O yüzden altımda kenan abi'nin motoru bile olsa çıkmam 120'den yukarı sanırımDaha almadan içine sinmiyorsa alma zaten. 600cc korkulacak bir segment değil. 600rr kullanıcı dostu bir motor. 0 rc satılıp 600rr almak mantıklı bir hareket bahsettiğin gibi "arkadaşından alıyorsan"
Makineyi doğasına uygun, bakımlarını eksiltmeden - para harcamaktan kaçınmadan - iyi ısıtıp, otoban / pist günlerinde çok hırpalamadan ve devirli kullanırsan sıkıntı yok.
Cafe önüne çekerim, 7. Cadde de yapanlar gibi yarım debriyaj 14.000dd bağırta bağırta gezerim demezsen motoruda yemezsin. Aletin üretim amacı sana pist deneyimi kazandırmak bunu unutma.
Bende zamanında 0 araba alıp 2 yıl binip bu makineyi aldım. Hayatta yaptığım belki tek doğru karardı Tekerin düz bassın