600rr Yoshimura Rs 5

Arkadaşlar Merhaba,
2014 Model Cbr 600rr Motorum var, Motoruma Yoshimura Rs5 Egzoz Taktım, yine de ses tatmin edici değil.
Normalde tem otoyoluna çok yakın oturuyorum bazen öyle motorlar geçiyorki sanki pisteymişiz gibi ses çıkıyor, yavaş gitmelerine rağmen.
Acaba kullandıkları egzoz nedir? yada ekstra bir yazılım veya benzeri birşeymi var DB killer gibi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
katalizör iptali gerekiyor. yoksa ses alamazsınız

Peki tam olarak remusun hangi modeli?

TAM OLARAK VİDEODAKİ SESİ İSTİYORUM..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

Son düzenleme:
içersinde dahili susturucu olabilir, sökülebilir olandan. muayene için o şekilde satılır ancak sökebilirsiniz

Garantiye bir etkisi olur mu bilmiyorum en iyisi servise sormak ama katalizör iptali yakıtı etkiler. Motorun altında egzoz borusuna dahil headersla egzoz arasında kase gibi bir parça var. O yanmamış çiğ yakıtı motora geri kazandırıyor. Yani sökülüp yerine ara boru takılırsa yakıtı etkiler. Ama sesi çok değiştirir. Gerçekten istediğin yarış motoru sesini alabilirsin. Benimkinde de katalizör iptal. Değiştirmeye değer bence. Hayırlı olsun:)

DKN

slip-on gereksiz yapıcaksan headers yapıcaksın :) back pressure (geri basınç) düşeceği için alt devirler ölür ama yüksek devirlerde biraz canlanır. bence bişey yapma böyle kullan

Son düzenleme:
Garantiye bir etkisi olur mu bilmiyorum en iyisi servise sormak ama katalizör iptali yakıtı etkiler. Motorun altında egzoz borusuna dahil headersla egzoz arasında kase gibi bir parça var. O yanmamış çiğ yakıtı motora geri kazandırıyor. Yani sökülüp yerine ara boru takılırsa yakıtı etkiler. Ama sesi çok değiştirir. Gerçekten istediğin yarış motoru sesini alabilirsin. Benimkinde de katalizör iptal. Değiştirmeye değer bence. Hayırlı olsun:)

Sesli güldüm yaa :mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar