İyimi kötümüBen hesapladim arkadaslar, siz ugrasmayin, 8,41 lt/100km
İyimi kötümü
Sürekli düşük vites, yüksek devir mi kullandınız? 150-170 bunlar yüksek hız değil.
Sürekli düşük vites, yüksek devir mi kullandınız? 150-170 bunlar yüksek hız değil.
Abi 108 derece yi gördüğü oluyor motorun bundan dolayı devir düşürmek durumunda kalıyorum. Kısaca evet 50 kmsi falan düşük devir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Evet afedersiniz Bi kısmı 150-170 ortalama daha düşük muhtemelen, 108 derece gördüğüm zamanlarda çok sakin kullandım 70-80 vs, yanlış belirttim k bakmayın
80-100 km/h hızlarda 108 dereceyi görüyorsa soğutma sistemine baktır arızalı makineye biniyorsun yüksek ihtimalleAbi 108 derece yi gördüğü oluyor motorun bundan dolayı devir düşürmek durumunda kalıyorum. Kısaca evet 50 kmsi falan düşük devir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Evet afedersiniz Bi kısmı 150-170 ortalama daha düşük muhtemelen, 108 derece gördüğüm zamanlarda çok sakin kullandım 70-80 vs, yanlış belirttim k bakmayın
Estağfurullah, bahsetmek istediğim 150-170 normalde yüksek ama sizin motora göre yüksek olmayan bir hız. O nedenle acaba düşük vitesle yüksek devir mi kullandınız diye merak ettim. Hava filtreniz temiz olmayabilir, zincir dişliniz kötü durumda olabilir, debriyaj balatanız kötü durumda olabilir, lastik havanız uygun olmayabilir, pek çok etken yakıt tüketiminizi arttırabilir.