tubiş pardon ya profiline bakmamışımm o zaman caner sen şimdilik bi bmx f al ondan sonra bi tane bmx rr alırsınnnn
BAK KÖR DEĞİLSEN YAŞ 17 YAZIOR HEM BU ARADA SENDEN BANA NE AĞZIMI AÇTIRACAKSIN BANLANACAĞIMMM BENİM HAKKIMDA BİRŞEY YAZMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
||||||||||
Boşvermek değil de Savaş ben şimdi ki çocukları anlayamıyorum.. Ben de o yaşlarda oldum ve ben de motosiklet tutkunuydum ama bana akıl vermek isteyen benden büyüklerime hiç bu tarzda konuşmadım.. En azından ben 15 yaşında 600 cc SS makinelerin hayalini kurmadım. En fazla duvarıma astım, görünce iç geçirdim. Ama şimdikiler bizi salak yerine koyup, yok karar veremedim hangisini alsam, yok hangisi daha hızlı diye soru soruyolar. Bişey deyincede küfür ediyorlar, yazık....
İso arkadaşımız 15 yaşında.. Hayal dünyası oldukça geniş yani.Kilitlenen topiğinde fazerlar - f650 ler vardı şimdi de 600 rr..
Okulun yok mu çocuğum senin..![]()
nerden denk geliyon kız..........:queen::queen::queen::queen:BAK KÖR DEĞİLSEN YAŞ 17 YAZIOR HEM BU ARADA SENDEN BANA NE AĞZIMI AÇTIRACAKSIN BANLANACAĞIMMM BENİM HAKKIMDA BİRŞEY YAZMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA