abi kesinlikle haklısın duramamışsın demiyorum kolay durulacak bir mesafe değil zaten, o mesafede durmaktan ziyade kaçış manevrası filtreleme daha önemli bir kurtarıcı olur. bunları öğrenip uygulamaya dökmek, hem de en zor zamanlarda en acil zamanlarda refleksi olarak dökmek gerekir. abs çalışmamış konusuna gelince üzülerek söylemek istiyorum abi o fren sesi motosikletten geliyor frenleme zamanı ve sesin kesildiği çarpma zamanı cuk oturuyor birbirine. başka kayan bir araç da görmedim.
çok normal çalışmayabilir. hiçbişey yokken deli gibi çalışan elektronik alet en gerekli yerde çalışmayabilir yani bunu büyütecek bişey yok. çalışmamış der geçeriz. ha fabrikasyon bir hata olsaydı fabrikaya dava açılabilirdi sisteminiz çalışmıyor diye ama şu durumda malesef bişey yapamıyoruz. tekrardan geçmiş olsun.
bu arada karalı hocama bir ekleme yapmak istiyorum;
oruçlu motosiklet kullanmak, oruçlu araba kullanmak adına; evet kan şekeri düşüyor, refleksler ağırlaşıyor vs.. vs.. fakat bu oruç kişiye veya bir başkasına zarar verecekse tutmayın.. ya da zarar vermeyecek yollara başvurun.. motosiklet kullanmayın araba kullanmayın, toplu taşıma kullanın mesela.. o da değil orucu siz tutmasanız bile şu ramazan ayında, sıcaklardan mıdır yoksa ramazanın rehavetinden midir bilemiyorum normalde yaşadığımdan daha fazla tehlike atlattım. bizlerin daha fazla dikkatli olması gerekiyor.
merak etme suçsuz günahsız birine isteyerek bilerek zarar verecek biri değilim oruç konusuna gelince bünyem sağlam sıkınntı olmuyor orçtan etkileneceğimi hissetmem yeter tutmam metrobüste çok kalabalık hocam hayvan nakliyesi yapıyolar ramazanda motora binmeyim dedim ama inan çekilmiyor istranbula geldinmi bilmem ben izmirde askerdim 13 ay boyunca komutan şoförlüğü yaptım trafikyok gibi bişe buranın yanında