Eline sağlık güzel çalışma olmuş.
Bende motosikletime ABS takma girişimlerindeyim fakat acele etmiyorum. Çünkü absli abssiz olarak modelleri olmadığı için uydurması biraz zor.
Mesela en zor şeylerden birisi ABS beyni için yer bulmak :/
Aküyü aynı amperde ve küçük ebatlı birşeyle değiştirip yerini de başka biryere çekerek sorunu çözmeyi düşünüyorum
Şuan bütün malzemeleri aldım.
- ön arka abs diskleri
- ön arka sensörler
- ABS beyni
Ön janta abs diskini montajını yaptım.
Foto biraz eski. Şuan üzerinde orjinal frenler değil 600 RR fren sistemi var.
Arka janta abs diskini montaj edicek yer yok. Arka jant ve arka salıncağı değiştirme projem var.Hatta neredeyse her şey hazır.
Bunun için arkaya 180 lik FZ1 jantı aldım.
Arka salıncak olarak da Daytona 675 salıncağı aldım. Salıncak işini internette daha önce yapan bir kişi olduğu için sonucun başarısız olma durumu yok.
180lik jantım 3-5 gün önce geldi. Abs diski biraz modifiye ile arka janta olacağını görünce sevindim
Tüm parçaları aldım.Yakın zamanda arka salıncağı ve jant işini yapınca ABS için de bi engel kalmamış olacak.
Bu orj arka salınca
Yeni arka salıncak
Bu da uygulanmış hali
Bende motosikletime ABS takma girişimlerindeyim fakat acele etmiyorum. Çünkü absli abssiz olarak modelleri olmadığı için uydurması biraz zor.
Mesela en zor şeylerden birisi ABS beyni için yer bulmak :/
Aküyü aynı amperde ve küçük ebatlı birşeyle değiştirip yerini de başka biryere çekerek sorunu çözmeyi düşünüyorum
Şuan bütün malzemeleri aldım.
- ön arka abs diskleri
- ön arka sensörler
- ABS beyni
Ön janta abs diskini montajını yaptım.
Foto biraz eski. Şuan üzerinde orjinal frenler değil 600 RR fren sistemi var.
Arka janta abs diskini montaj edicek yer yok. Arka jant ve arka salıncağı değiştirme projem var.Hatta neredeyse her şey hazır.
Bunun için arkaya 180 lik FZ1 jantı aldım.
Arka salıncak olarak da Daytona 675 salıncağı aldım. Salıncak işini internette daha önce yapan bir kişi olduğu için sonucun başarısız olma durumu yok.
180lik jantım 3-5 gün önce geldi. Abs diski biraz modifiye ile arka janta olacağını görünce sevindim
Tüm parçaları aldım.Yakın zamanda arka salıncağı ve jant işini yapınca ABS için de bi engel kalmamış olacak.
Bu orj arka salınca
Yeni arka salıncak
Bu da uygulanmış hali
Son düzenleme: