600rr 11bin devirde kalıyor neden?

Arkdaslar öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım iki gün önce başıma olay geldi 2006 model 600rr var bende 1 vites 11bin devire gelince makina yığılıp kalıyor 12 13 diye devam edecek derken kompresör yapar gibi yigiliyo makina gaz açmaya devam ettikçe de tekliyo aradan bir gün geçti tekrr ciktim dışarı bişey yoktu düzeldi dedim heralde pislik geldi vs gibi düşündüm bugün akşam çıktım bu seferde 13bin devirde aynı şeyler oluyor başına gelen varmi veya sebebi hakkında bilgisi olabilcek deneyimli arkadaşlar varmı yardımcı olacak

Kilometreye bağlı olarak egzantrik zincirinden olabilir veya yakıt yetiştiremiyordur..

Kilometreye bağlı olarak egzantrik zincirinden olabilir veya yakıt yetiştiremiyordur..
İşin ilginç yanı egzantirik zinciri yeni değişti sıvı bakımların tamamı yapıldı ustaya güvenim var hani gerginin ucuna somun kaynatıp taktiysa bilemem ama oyla yapacak biri değil sanayide kimse sorsam o adamı gösteriyor öyle biri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün sabah tekrr çıkardım makinayı yapmadı bı yapıyor bı yapmıyor anlamıyorum aklıma benzin pompası gibi geliyo

Motosikleti
cbf 150
Egzos varmı? Motor kaç kmde ve hangi yılın.

Büyük ihtimal benzin pompası, en kötü ecu olur oda egzosdandır zamanla.

Bir şeyi tespit için bujilere bakman yeterli ama o motorda oraya ulaşmak epey zor senlik iş değil. Pompa ne kadar mış 600rr için bir bak 2013 falandır diye dğşünüyorum sendeki zamanı gelmiştir pardon 2006imiş direk pompayı yenile

Sente atlamış olabilir mi ? Insandır hata hepimize mahsus , yeni değişti dediğin için sente aklıma geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar