600FA, 650F, 600RR, FZ6, Vfr800

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VFR ile ilgili yazılanlara ekleyecek çok fazla şey yok.

Hararet konusunda bir iki kelam edeyim; nerdeyse kontağı açar açmaz 94, 102, 107 dereceleri görüyor. Fakat fan açarak anında 90'lara 80'lere düşüyor.

Bir kez 120 dereceleri gördüm o da 3 yıl kadar önce bir bayram tatili dönüşü İstanbul trafiğinde kaldım üçlü çantlarla, çok hareket edemedim ve motoru kenara çekip biraz bekleyip devam etmek zorunda kaldım.Daha sonra da hiç 120 dereceleri görmedi.

650F de dışarıdan görüp beğendiğim bir model.

Ben en başından VFR hayranı biri olarak; görünen tüm dezavantajlarını kenara iterek karar vermiştim.

Motosikletin hararet yapmasından çok kullanıcısına verdiği ısıdan bahsetmeye çalıştım ben yoksa sıcaklık çıkıyor iniyor 3 adet radyatör var.

Cbf’leri de yemesi cabası. Saçma sapan kalitesiz motorlar yapacağına cbf serisini güncelleyerek satmaya devam etseydi şuan daha çok pay sahibi idi pazarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vtec, civiclere göre daha sert mi devreye giriyor.

Biraz daha sert ve bariz giriyor civiclere göre, iliklerine kadar hissediyosun vteci vtec açmayım az yaksın desende o böğürtüyü duymak için basıyosun 😀

Vfr ın yurt dışında güncel kasası var kullanıcısıda çok. Türkiye de facebook guruplarından xmax gurubu oldukça elit yurt dışında da vfr owners.

Ben de hararetle ilgili rakam vereyim iyi kötü fikir olsun istemiştim.

Kışın o sıcaklık vursa da ısınsam diyorum.

120 ve üstünde Vtec açıldı mı açılmadı mı anlamıyorum bile. Deviri düşürüp tekrar o sesi dinliyorum.

Vfr'nin egzozları değiştireceksin. Yolda arabanın yanına gelince v-tec'i bir koyacaksın. O sana yol vermeyen dayılar, amcalar pencereden atlamaya çalışmazsa ne olayım :bounce:

Aga desene Tekir'den yukarı doğru milletin aklını ala ala gider bu alet. Yalan yok her VFR800 gördüğümde imereniyorum. Susturucuları çıkar direk 4 gun pistol gibi ateş atsın. Lakin totoyu yakmakta var işin ucunda :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim vfrda two brothers vardı yırta yırta gidiyoduk.. Hey gidi hey 250yi tek nefeste görüyodu alet.

Aga desene Tekir'den yukarı doğru milletin aklını ala ala gider bu alet. Yalan yok her VFR800 gördüğümde imereniyorum. Susturucuları çıkar direk 4 gun pistol gibi ateş atsın. Lakin totoyu yakmakta var işin ucunda :queen:

Yok yakmiyor hacı. İyi yalıtım var sele altında. Ama polise denk gelsek kesin bağlardı motoru. Rölanti de bile aniriyor:queen:

Ben orijinal seviyorum hocam. Bu şekilde bile arkadan gelen canavarı gören kaçıyor kenara.

Bi ara servise götürmüştüm, denemek için biri bindi gitti.

Yanımdan geçerken len bu motor bu kadar böğürüyor muymuş dedim.

Giderken sesi çıkmıyor gibi geliyor oysa ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar