600F Ön disk sorunu

Merhaba hocam geçmiş olsun. diskleri lazerli kesim ile üretiyorlar normalde büyük firmalar 410 yada 420 paslanmaz çelik kullanıyor ama bizimkilerde benzer kopma çekme dayanımına sahip st52 yada s35 çelikle üretim yapıyorlar kullanmadım ama yıllardır üretiyor bu adamlar bunu ağır cruiserlarda da kullanılıyor.

Geçmiş olsun.
Eğer istanbul'da yaşıyorsan yardımcı olurum.
Servisim Üsküdar'da ön rulman mı disk mi bir bakarız duruma göre disk'i düzelttirebiliriz.

Hocam disk işi şakaya gelmez Honda’dan orijinal al aman diyeyim. Disk yamulmasıda genelde disk sıcakken motoru yıkamaktan oluyor soğuk su değince yamuluyor dikkat edin.

Nasıl hallettiğinizi de yazarsanız daha sonra bu başlığı okuyacak forum ahalisi de bilgilenebilir.:cat:

Hocam disk düzeltmeyi hiçbir usta tavsiye etmesi.
Ben çıkma parça aldım sıfıra yakın bulmak zor oldu ancak %50 daha az ödedim. Diskin biri sıfıra yakın 4mm diğeri ise 3.0 mm ince kalan disk minimum kalınlığın altında ama yapacak birşey yoktu malesef.

Serkan arman 0543 665 27 93 dişli disk üretimi yapıyor çok kaliteli ve uygun

Teşekkürler şuanlık çıkma diskler ile çözdüm gibi ama biri çok incelmiş minimum 3.5 mm gösteriyor üstünde bendekinin biri 2.7 mm lerde ihtiyacım olacak gibi teşekkürler tekrardan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar