600f ön cam

Arkadaşlar öğrenmek istediğim şey şu;

Honda bayilerinde satılan, sanırım markası kappa olan, siyah, orjinal camdan biraz daha uzun olan camın rüzgar kesme, aerodinamik yarar açısından değiştirdiği çok şey oluyor mu? Bunu öğrenmeden almak istemiyorum.
Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

valla aerodinamik açısınıbilmemde görüntü olarak çok sıkı duruyor birtanesini görmüştüm çok güzeldi.

ya bu cam kac para. hava direncini fazla degiştirmez sanıyorsam.cok olsa 5 km daha yavas gidersin

Orjinal camda rüzgar epey etkiliyor, bilirsiniz. Eğer rüzgarı daha iyi kesiyorsa istiyorum almak. Cam 150 YTL civarıydı yanlış hatırlamadıysam.

Değer mi değmez mi sen söyleyeceksin mutluemlak, gören sensin :)

varya bu japonlar pis kazıklıyor bizi millet.varya sırf motosiklet farı ve camı yapan bir kardeşimiz çıksa ne var.durun bakim kisa yapmazsa bu işi ben doktorluk falan yapmam bu işle ugrasırım.bakalım çinlilermi iyi kopyalıyomuş benmi

dr_kadir' Alıntı:
varya bu japonlar pis kazıklıyor bizi millet.varya sırf motosiklet farı ve camı yapan bir kardeşimiz çıksa ne var.durun bakim kisa yapmazsa bu işi ben doktorluk falan yapmam bu işle ugrasırım.bakalım çinlilermi iyi kopyalıyomuş benmi

far ya da stop camı yapan bir yer biliyorum ama direk motorun camını yapmıyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar