600F Artçı koltuk iptali

hepsi daha fazla yatabilmek içinmi :silent: orjinal koltuklada yeterince yatılır bence :cat:
ben cbf 500 ün üzerine grenaj olmadığı halde depo üzerine sıfır kapandım, ayaklarım arka basamaktaydı ve gayetde iyi 100 km civarı yol geldim :).
kaç bastığımı sorma sakın :cherry:

son resimdeki mono kapağı tanıyan-gören-duyan-bilen-bi yerden gözü ısıran varsa allah rızası için haber versin :)

Yabanci sitelerde sık sık gördüğüm ancak türkiyede göremediğim 600F in artçı koltuğunu kapatan bir kaplama, bunun aynısını VFR 800 lerde görmüştüm.
600F için satılan yer veya adres biliyormusunuz :silent:

aynısından bende istiyorum hatta hala aklımda ama
büyük ihtimal fiberden yaptırmayı düşünüyorum
ama siz bulursanız yurtdışı falan banada yardımcı olmanızı isterim.:mrgreen:

şuan Almanyadan görüşdüğüm birileri var, ikinci el olarak buldum fiyat vermesini bekliyorum ama Türkiyeye nasıl getirtecem onu bilmiyom :silent: :pr:

http://www.sahibinden.com/cbr_600_f...kadar_uyumluWQQaXQQ10669313WQQpXQQdisplayitem

Burda böyle bişey var. Renk olarak seçenek sunarlar heralde. Bilmem işinize yarar mı ?

Süper :cat: tam aradığım şey ama biraz pahalı gibi geldi bana :wiinkk:

Son düzenleme:
şuan Almanyadan görüşdüğüm birileri var, ikinci el olarak buldum fiyat vermesini bekliyorum ama Türkiyeye nasıl getirtecem onu bilmiyom :silent: :pr:

Süper :cat: tam aradığım şey ama biraz pahalı gibi geldi bana :wiinkk:

olmadı gidin bu gemi tamiri yapım vs yerlerine fiberden işçilik çıkartabilirler bilgisayardan size çok iyi bir şekilde istediğiniz gibi ama fiyat ne olabilir fikrim yok...

mavisini görünce bir arkadaşım geldi aklıma seda kulakların cınlasın :mrgreen:

Sonunda şu mesajı buldum da kulaklarımın neden çınladığını anladım :cherry:

Sağolasın abi, ara sıra aklına gelmek sevindirici. Ama bundan sonra buralardayım inşallah :wiinkk:

Konuya da yorum yapmadan geçmeyelim madem. muzaffer1968, dostum ben Türkiye'de bırak mono kapağı renkli zincir bile bulamadım. (Ha tabi ben zinciri yurt dışından aldıktan sonra bi bayi getirtmiş sağ olsunlar :mrgreen: o ayrı) Bunu Türkiye'de bulamazsın. Ama sipariş verebilirsin istersen. Orjinal parça olduğunu hiç sanmıyorum (VFR'nin ki orjinal ama F için böyle bir parça yok) o yüzden markaları da dikkatle incelemen gerekecektir. Ebayda "f4i seat cowl" olarak aratabilirsin. Veya Amerika'ya gittiğimde alışveriş yaptığım mağazaya e-mail atabilirsin her türlü parça için. Bana Türkiye'ye parça gönderebileceklerini ve faturayı da düşük gösterebileceklerini söylemişlerdi.

Kazasız belasız sürüşler..

Ya mono kapak fikri racing makinalar için hoşuma gidiyor da 600F'in biraz orjinalliğini bozmuş sanki...
Beğenmedim :farao:

maslak sanayide . motosiklet grenaj tamiri yeniden grenaj döktürme gibi boya lokal .. vs. yaptıracagınız yerler var.. buradan .. kendi sitilinize göre fiber mono kapak döktürebilir. boyatabilir hatta kendi istediğiniz şekilde özel dizayn bile yaptırmanız mümkün ?

bu arada yurtdışında da arka sele kapakları pek ucuz değildir hatırlatayım.

Seda vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler :cat:

hızlıcesi2 ve canali zevkler ve renler tartışılmaz :p

jesse vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler :cat:

ER6İNbay araştırdım 40 € ikincieline istiyorlar :pr:

Yapmış olduğum araştırmlar neticesinde ve sürekli eşimle gezdiğim için böyle bir kapağın gereksiz olacağı kanısına vardım. Yorum yazan ve fikir veren arkadaşlarıma teşekkür ederim :cat:

böyle bir karar aldığın için senin adına sevindim yoksa yengeyi bilgilendirecektim:mrgreen::mrgreen:

Hem gereksiz hemde söylemiyim demiştim ama çirkin duracaktı bence. Ama tabi insanların zevkleri farklı olduğu için çirkin kısmını söylememeyi tercih etmiştim. Vazgeçmenize sevindim :)

ben iptal edersem bizimki parçalar beni =) sanırım benimki iptalde olmaz =)

Hem gereksiz hemde söylemiyim demiştim ama çirkin duracaktı bence. Ama tabi insanların zevkleri farklı olduğu için çirkin kısmını söylememeyi tercih etmiştim. Vazgeçmenize sevindim :)

Eyvallah :bounce:

ben iptal edersem bizimki parçalar beni =) sanırım benimki iptalde olmaz =)

Bu cümle bana biryerden tanıdık geldi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
bunların adını mono kapak dıye bılıyorum 600rr ı olan bı arkadasımda aynısından sıparıs etmıs arka kotlugu ıptal ettı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar