600f 3 haftalıkdı :(

>Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce çözüme kavuşur motorunu bulabilirsin.

çok geçmiş olsun...:pale:ama işi tamamen polislere bırakma bence. benzer durum benimde başıma gelmişdi.olayın gercekleştiği yerdeki mağazaların güvenlik kayıtları için bizzat konuş dükkanla...polis bir iki kamerayabakıyo okadar...

çok üzücü :(

sadece bir fikir.... eğer aynı noktalardan daha önceden motosiklet çalındı mı bi araştırsanız... Sonra aynı yere bir racing daha bırakın ve pusuya yatın... Biraz zor iş ama denenebilir belki de...

Hırsızlar nasıl aynı işyerine defalarca nasıl girebiliyorlarsa, aynı yerden de araç çalabiliyorlar

çok mantıklı. böyle bi yem atıp icabına bakılmalı. Umarız buna uğraşabilen birisi çıkar.. başka türlü CIK... olmaz...

Motosikletlerimize izleme cihazı takalım. Pusuya yatmak zor iş. Hırsız zaten gözünü karartmış. Size o anda zarar verebilir.

Aynı Durum Benimde Başıma Geldi Kardeşim En Kötü Tarafı Kaskınla Montunla Taksiye Binmek Oluyor Adam Eziliyor Başı Ağrıyor Delirecek Gibi Hissetdiyor Geçmiş Olsun Ama Yapacak Bir şey Yok. Pusuya Yatın Bakalım Belki Bir şey çıkar Kolay Gele Allah Yardımcın Olsun

her işte bir hayır vardır dostum belki çalınmasa kaza yapardın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ama kesin parcaya ayrilmiştir

bulmaniz imkansiz :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzüldüm yav,şerefsizler.!

doğru diyorsun İstanbul gibi yerde artık kimse kimseye yardımcı olmaktan aciz...umarım en kısa zamanda bulursun motosikletini..:pale:

büyük geçmiş olsun..kardeşim nedir bu istanbulun çektiği çile ya ne ararsan var istanbulda hepte olan namuslu dürüst çalışanın malları çalınıyor veya kasp ediliyor buyüzden iyiki ben istanbulda yaşamıyorum bugüne kadar hiç bu adana ve bölgesinde ss motorlar çalındıgını duymadım allah kimsenin başına böyle üzücü olayla karşılaştırmasın

ya bırakın adam can havliyle bi kere mesaj atıp kaybolmuş :) ikincisi yok, otoparkta bulmuştur herhalde :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar