600cc racing alıp yakıtı kısmak tasarruf ve sakin gitmek için?

Bir yazılım var, 80 km ve üzerine çıktığında silindirlerden üç tanesi benzin çekmeyi durduruyor. o yazılımı akıllı telefonuna yükle, wifiden motora gerekli komutları at. 100 km de 1 litre benzin yak.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yaw heeee :mrgreen::mrgreen: sesli guldum

Kendi ihtiyacı ve zevkine göre değilde.Milletin vayyy diyeceği,motosikleti alma peşinde olan bir kardeşimiz daha..Arkadaşlarında dediği gibi,sen al bi ninja 250..

iyi demişsinizde artislik yapıcakmışım başkası için motor alıcakmışım.. banane milletten ya ihtiyaca kaldıysak bin liralık motosiklette götürüp getiriyor sanki biz o 4 silindir 600 racingden zevk almicakmıyız şekli sesi bu benim işte dedirtiyor

"ingiliz atı aldım ama atın katır gibi gitmesini istiyorum" Soru bu olmus. Bence sen biraz motorsiklet hakkında bilgi edin arastır forumları oku ozaman sorunun cevabını anlarsın olmadını.

bilmeden mantıken şöyle olmicagını çıkarttım gaz dagılan madde yani kısınca az gaz gidicek boşluk olmicak gene gidicek ama benzin öyle degil kıstınmı boşluk olucak yeteri kadar gitmezse teklicek sanırım bu yüzden olmuyor

olmadı 600cc alıp gaz taktırıp gücü ve yakıtı düşürmek lazım sesde o kadar değişmez heralde :D

Two brothers egzos olunca sanmamak elde değil bilmeyen adam için :D

hayır ya two brothers sesi gürleştiriyo sadece cigerden gelen tık tık vuruş sesi gene aynı geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Honda 600F kullanırken, her sabah evden çıkıp, depoyu fulllediğimde, sakin gidip sakin geleceğim. Benzini 2 gün yettirmem lazım diyordum. (Okula git-gel 90 KM. Haftada 3 yada 4 sefer gidiyorum.)

Malesef her seferinde 170 KM - 180 KM 'de ikaz ışığı yanıp sönmeye başlıyordu. Sakin gitsem 250 km'de anca yanar diyorlar. Ama motora sahip olduğum 5.000 km boyunca hiç bir gün sakin gidemedim :D İkaz ışığı yanıp, gitmem gereken yere henüz varmadığım zamanlar hariç tabi :)

f4 mü yeniler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar