600cc ile başlamak isteyenlere hitaben

sen de bi sorun olabilir başka açan varsa bilgilendirirse sevinirim

tecrübesizlikle bi anda fazla gaz verip kalkmanın sonucunu görmüş oldu işi bilen bu şekildede kalkar ama bi birikimle

-feykkkkk
-neykkk
-fyk diyorum feykk yani sahte
-abi bu 216,bu çeku kendisi goralı, bu da kafabinbeşyüz
-siz bu işi çok hafife alıyosunuz.

sıkış yaa. adam mal biz ne yapalım bu ybr ile de bu kazayı yapardı.

bu adam yanlıs hatırlamıyorsam tv şovu için yapıyordu.yani bilinçli olarak hayatında ılk kez motor tepesıne bınıyor üstelik yüksek cc bir motorun üstüne:)

Evet bu videoyu daha önce izlemiştim. hayatında ilk kez motora biniyor. Ben 650 likle başladım bende ilk kez bindim sayılırı benim motora. birde sadece sınavda binmiştim. Ama benim motor ilk viteste 20 yi geçmiyor. Cruiser olduğu için. bence super sport olması yüzünden 150 liklede kaza yapacaktı çünkü. Belli etti yani.

hem bu konuda sürekli bieşyler yazılması sıkıyor. Yok kuzenim 750cc aldı. Yok ben 600rr alıcam Yok emmi oğlu almayı düşünüyormuş. Gerekli açıklamalar forumda var zaten onları okumaları yeterli.

aha düşmeyenlerde varmı bak :D http://www.youtube.com/watch?v=YX2sLvNCP7Y&NR=1

Son düzenleme:
sakin relax:mrgreen:
burada anlatılmak istenen elinin ufak bir hareketinde neler olaBİLECEĞİ (olasılık :) )
şöle söleyim benim motorda düz yolda 60 olunca ben 5. vitesde oluyorum bu aletler 1. vitesde beniim aletin son hızını geçiyo:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar