6000 TL - PARAM VAR...... HONDA CBR12 & HYOSUNG GT250R

Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere motor deneyimimi paylaşıyım sonra siz ona göre bana yardım edin.
yaklaşık 1 senedir motor kurye olarak çalıştım mondial commuter 125 (vitesli) liklerden kullandım. en aşşa 10 kere düştüm kalktım yağmurda çamurda karda motor kullanmasını öğrendim. şimdi o motorları çok seri kullanıyorum 2 kişi motoru yatırarak viraj alıyorum o ince lastiklerle.

üniversite öğrencisiyim ve yaşadığım şehir o kadar büyük değil ilk araba aldım ve çok gereksiz geldi çok masraf çıkardı trafik derdi vs cok canımı sıktı. motor alacağım kendime özel.

bankada 6000 tl cash param var.şimdi yaz tatilindeyim okullar acılınca tekrardan calısmaya devam edeceğim . ben bu parayı araba satarak elde ettim arabayıda 500 tl taksitle almıstım yani tekrar bişi alıp aylık ekstra 500 tl ayrı para çıkartabiliyorum.

şimdi ben hiç racing motor kullanmadım dediğim gibi commuter kullandım ama yukarıda yazdığım gibi motoru çözdüm. şimdi nasıl bi racing motor alayım

2012 model honda cbr 125 likler var yeni kasalar güzel ama bu kadar kullanımdan sonra 125 lik hemen sıkar mı beni.
veya
hyasoung gt250r var +2008 modelleri felan var 6000 tl ye . onlar nasıl acaba

sizce hangisini alayım fiyat yakıt kullanım hız ?
bu yazın arkadasın 2006 repsol vardı kullandım hiç bi fark gelmedi cok rahat kullandım ama hafif yokuşta motor zor çıktıi.
bu bütçemde ne yapabilirim. antalya bölgesinde okuyorum. parça sıkıntısı konusunda motorlar konusunda yardım edebilir misiniz ?

şimdiden teşekkürler :cat:

hyosung bulabilirsen temiz hırpalanmamış al derim...
cbr 125 r az gelir 3-4 ay da bıktırır..
yakıt olarak atla deve yakmaz hyosung ama biraz hırcın kullanırsan 2 katına cıkıyor yakıtta 5 litre yaktıgını biliyorum

tarz olarak ss tercihiniz ise ve bu iki motordan biri olacaksa gt250r almanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Benden tavsiye maddiyat yönünden honda hirpalar gezmeye korkarsin km yapmaz motorun değer düşmesi az olur o ayrı sen hyo al

CBR 125 sıkar seni.Temiz hyosung bulabilirsen ne ala.Sonuçta motosiklet tecrüben var,normalde yeni başlayanları hyo yorar,çünkü onlar hyo yu yorar.Ama sen idare edebilirsin diye düşünüyorum...

tamamda başlığı neden büyük harfle yazıyosun. Kör değiliz, sağır değiliz?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ah güzel kardeşim görüntü ve hız sevdasına bu motorlarla o güzelim biriktirdiğin paranı heder etme! gel abini dinle! (hızda 150-160 kmh/h gidip 5lt yakmaya değmez) racing dediğin zaten 2. vitesde o hızı yapar..

racing motora binilecekse en az 15bin tl para gerekir ki yaktığın benzine, sürüş esnasındaki rahatsızlığa, yaptığı hıza değsin, gerisi hikaye kardeşim, inan ki hikaye.

eski model racinglerin (nadirler hariç) çoğunun ekmeği zaten yenmiştir, ölüsünü 6-7bin tl ye satarlar, onlara hiç girmiyorum bile

o para alabileceğin daha rahat farklı tarzlarda motosikletler var, iyi düşün

ah güzel kardeşim görüntü ve hız sevdasına bu motorlarla o güzelim biriktirdiğin paranı heder etme! gel abini dinle! (hızda 150-160 kmh/h gidip 5lt yakmaya değmez) racing dediğin zaten 2. vitesde o hızı yapar..

racing motora binilecekse en az 15bin tl para gerekir ki yaktığın benzine, sürüş esnasındaki rahatsızlığa, yaptığı hıza değsin, gerisi hikaye kardeşim, inan ki hikaye.

eski model racinglerin (nadirler hariç) çoğunun ekmeği zaten yenmiştir, ölüsünü 6-7bin tl ye satarlar, onlara hiç girmiyorum bile

Satoyama haklı.

1 yıllık 125 lik ten sonra herkes bana hayso gt250r al diyor. bütçem onu gösteriyor. ve kullananlardan baya bilgi aldım sorunsuz güzel bir makineymiş tavsiye ettiler. zamanla 600 1000 likler tabi alınır ama yolda bi beyaz hysoung gt250r gördüm gayet çok güzel ses ve görüntü vardı. yaşadığım şehir fazla büyük değil 140 150 hız cok tatmin eder beni zaten.

peki sizce bu fiyatla ne alına bilir ona bakayım ?

sıfır km bir tvs apache rtr 150 al. geri kalan parayada kaliteli ve konforlu bir kask, mont eldiven dizlik vs al ve yola devam et.

İllaha ikisinden biri olsun diyorsan bence hem hız hem görünüş bakımından hysoung daha iyi gibi. Hız önemli değil 125 lik yeter diyosan da cbr ı boşver gel sana yzf 125r alalım :):)

hyosung yeter sana. ama almadan önce sağlam bir ustaya göster. 2007den de aşağı alma bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

İllaha ikisinden biri olsun diyorsan bence hem hız hem görünüş bakımından hysoung daha iyi gibi. Hız önemli değil 125 lik yeter diyosan da cbr ı boşver gel sana yzf 125r alalım :):)
o da hiç gitmiyor :) ama görünüş olarak hepsini katlar o ayrı. bir de boy kısa ise tavsiye etmem.

yzf 125 al yakıt at görünüş güzel 600 cc motordan tek farkı arka lastik o kadar.

125 cc kullanmışsın, 3-4 beygir fazla seni tatmin edemez.

racingler şehir içinde iyi değil malesef.

gt 250 comet oturuş açısından çok rahat. güzel bir ön camla gayet güzel olur. 6000 tlye ise kışa doğru 2010 hatta 2011 bile bulabilirsin bence.

F54

eğer benzin i sıkıntı etmeyeceksen gt250r al he ne kadar yakıyor dersen sıkıştırınca 17litre benzin ile 300 km gidiyor
ama cbr a bak ne kadar sıkıştırsanda 100 km de 3 lt den fazla yaktıramazsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar