6000 tl bütçem var ne alayım ? Sıfır rks 150 mi ? ikinci el cbr125 r mi ?

valla o konuda haklısın ama ybr kadar görünüş fukarası bi motor yok :D

motoru alıp 3 ay para biriktirip ekipmanları tamamlıcam. kaskıda direk kaliteli bir şey alayım en iyisi

konuşmaların dusuncelerin yanlış böyle motorcu olunmaz.

rks felanda dusunme gıt ya honda cbf ya yamaha ya tvs al bajaj dıscover st 125 de olabılır şeklini begenmıyorsan para bırıktır daha güzel alırsın usttekileri tamamladıktan sonra.

Ehliyetın var mı ? yoksa para ver git al.
Ekipmanın yok? Kaskı hırt alayım dıyorsun kafanı kaldırıma vurup beyin kanamasından ölünce motoru kim kullanacak? Paran yettiğince full ekipmanını tamamla sonra geri kalanla motor al akıllı ol biraz canından acıdan hastane masrafı gıbı bılımum şeylerden daha önemlı degıl motor.

Kalacak paranla cbr alamazsın, ybr tvs i begenmıyorsun. Honda cbf gibi commuterlardan alıp iyice geliştir para biriktir sonra geçersın cbr a.

Zamane gençleri artık motorda beğenmiyor. Biz zamanıda binecek mobilet bulsak 40 takla atardık :)

valla o konuda haklısın ama ybr kadar görünüş fukarası bi motor yok :D

motoru alıp 3 ay para biriktirip ekipmanları tamamlıcam. kaskıda direk kaliteli bir şey alayım en iyisi[/QUOTE]

arkadaşım hem 6 bin lira bütçem var diyorsun hemde ybr ye görünüş fukarası diyorsun,madem görünüş istiyon istiyosun git yzfr-125 al,Sen ybr ye kurban ol piyasayadaki en iyi motorlardan biridir ybr!!!

İlla şekilli bişi olcak diyosan mondial 180 z-one çıktı. ona bak..

Bana sorarsan Honda.. :cat:

arkadaş konuyu açtığı paragrafta şöyle dısardan ilgi çekicek spor motor rks falan yazmış ,neymiş bu rks nin ilgi çekeni hangi modelmiş harbıden bı söleyin daa

kalite super gorunus hız= tvs apache yenı kasa

asırı kalıte saglamlık muhtesem guc ve tork uzun omurlu sıkıntısız= bajaj boxer

kesınlıkle hıntlıden sasma çin uretimli japon markalara ALDANMA!...

bence modial 180 z one s e bi bak belki beğenirsin 180 lik hem hızlı hemde güzel kasalı 4.680 Tl

3 gün önce açtığın konuya bütçem 3 bin tl yazmışsın, bugün bütçen 6bin olmuş. bence bir iki ay sabret sıfır bir hayabusa alırsın. :farao:

Bazı arkadaşlar sırf laf koymak için forumdalar sanırım adamlar benim bütçem 3 binden 6 ya çıkmış diye ağlıyor :D

Ağa siz öneri vereceksiniz bu kadar diğer arkadaşlar ne güzel yardım etmiş siz diğer olaylara karışmayın.

Apache düşünülebilir

Mondial 180 liğide cidden güzelmiş

yeni yeni modeller geldi bile işte düşünüyorum.

laf çarpmaya gerek yok ilk okul cocugu gibi yok 2 ay daha bekle bmw al felan :D

arkadaşlar gömmeyin artık ya yeter bakın motor teknisyenlik okudum doğuş grubunda staj verdim motor sistemleri lisansım var 30 yaşındayım çok racing kullandım touring kullandım
rks kuba değildir benelli italyan ile macar keeway in 1. sınıf üretim yaptırdığı ki BMW motor ekipmanları üreten loncin firması üretiyor bn 600 yazın bi görün japondan iyi ses verir kuba cr1 motor aksamı kalite olsada rks 150 titanic 2. el aldım ve sattım şuan sıfırını aldım aynı motorun cbf 250 sistemli dtı motor gs lisanslı titanic motor bajaj discovery çin ve loncin üretiyor yoksa 20 yıldır kapalı olan bajaj fabrikası 2 günde kurulmadı adı varken lisansı alındı üretim hakkı çine verildi
gt 170 odun gibi motor
bajaj rahatsız (pulsara lafım yok)
ybr-cbf tipsiz ama rahat sağlam motorlar ama o paradan azına daha konforlu rks titanic derim kuba değil 2. sınıf değil cr1 alcakken işçilikten dolayı vazgeçtim tekrar rks 150 aldım önce binin sonra yargılayın 160 kmh kontak kapamadan şişmeden yol yaptım 2 kişi 90-100 hız ile size kalan ne istediğinizi bilmek tvsde iyi fakat uzun yolda titreşim yoracaktır rks yi incele bin titreşim 120 kmde başlar

arkadaşlar benimde 6000TL bütçem var ne alayım kararsızım 2.motorum olacak mondial 180z-one veya ybr 125 istiyorum yada bi honda arasında kaldım ybrde teşko motoru oldu malum herkes alıyo :)

rks titanic 200-150 yada al kullan gs lisanslı dtı motor titreşimsiz rahat bin kullan karar ver ybr yanında moblet kalır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar