600 ytl yi gecmicek motor ariorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ardkaslar 600 ytl yi gecmeyecek motor ariyorum ltfen bulursaniz pm atin lutfenn mesajlarinizi bekliyorum

yanlış anlama ama hiç alma daha iyi. o 600 ytl iki ay sonra olur 1600 ytl tamirciyle ahbap olursun benden söylemesi..1500 ytllik bişey al kafan rahat olsun..125 cc lik bişey al. mondial haojin falan al sağlam motorlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ilk once onu dusundum ama su parayi bi toplayabilsem simdi bende 700 e yakin para var ama kredi cekmeii dusunuorum eger kredi cekersem senin dedigin gibi yapicam zaten yoksa da alicaz bi motor dusuk fiyata

Alım satım noter muamele plaka vs zaten paranın yarısını bitirdin bak diyeyim...

mondial 100 kh, hisun, salcano, Bisan vb. yarı otomatik (4 vitesli) motorlardan her hangi birini bula bilirsin. Ayrıca içlerinde yarı otomatik olup 125cc lik olanıda var onları tavsiye ederim. Ben mesela Hisun marka olanını kullandım 125cc lik. Salcano da öyle. idare eder ama bunların bakımını aksatmamalısın ayrıca sık sık kontrol etmende fayda var :cat:

600 malesef bir motosiklet almak için çok az bir meblag.Biraz daha biriktirip daha iyi bir şey almanı tavsiye ederim...

800 ytl ye kız gibi scooter ler var asya motor 125 cc tavsiye ederim sana tavsiyem cok ucuza kaçma zararli çikarsin:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw dediginiz gibiyse cayiyoomm fikrimden daha pahali bi motor alirim o zman tsk ederim yorumlariniz icin

ardkaslar 600 ytl yi gecmeyecek motor ariyorum ltfen bulursaniz pm atin lutfenn mesajlarinizi bekliyorum

s.a hocam gelin size minsk verelim 300 e300 de size kalsın modifiye yaparsınız::cat: en azından toplar ben yaptım diye övünürsünüz hehheh:wiinkk: hoşçakalın...

bence biraz daha biriktir sonra servisden kurtulamasın abi meme yapmış ya abi krank kırılmış abi sekman atılacak yok cart dı yok curt du :p :D haha kaliteli bişey al bence hem satması da kolay olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar