600 tl ceza yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hak etmişsin... Bakalım ders alacak mısın?

Daha bi de yazıyor benzin olsa kaçardık diye. Ehliyet alma, kask da takma bi dahaki sefere full depo gez, polis görünce kaçarsın. Altınaki motor 140 yapıyor ne de olsa...

Donanım eksikliğni geçtim benzin olsa kaçacakmış arkadaş... Tövbe tövbee..:farao:

Aslında bırak sizin motosiklet kullanıcısı olmanız, bu forumda bulunmanız bile hata.... :cyclopsan

İyi olmuş desek yeridir gidip kasksız bir yere gömmekten iyidir dimi . :)

kurallara uyalım uymayanları uyaralım... yoksa polis ve hakim amcalar uyarırlarrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh oh iyi olmuş sizin gibi kasksız 3 kişi bi motora binip dolaşanlarda olmasa polis devriye gezmek için benzin parasını nerden bulacak.Az bile kesmişler cezayı.Gezin gezin.Ama dikkat edin bi kazaya karışırsanız öyle para cezasıyla da kurtaramazsınız.Mahkemede hakimin insafına kalırsınız.

Geçmiş olsun umarım sana bir ders olmuştur.Ehliyetini ve korumalıklarını en yakın zamanda alırsın inş. :)

ben hemen hemen paramı denklememe rağmen ehliyet daha yok diye motor almıyorum . Boşuna mı? kabus gibi ..

arkadaşlar olay dün başıma geldi 3 arkadaş (üçümüzdede ehliyet yok kask yok bende plaka yok) geziyoduk bastık biraz amir görmüş şikayet etmiş 3 devriye sıkıştırdı bizi bende benzin yoktu yoksa kaçardık. nüfus cüzdanlarını aldılar sonra devriyelerin arasında karakola gittik aldılar motorları anahtarları tutanak tuttular ( eğer imzalamasaydık para vermeden alıyoduk geri ama işte ilk oldugu için ne yapacağımızı bilemedik) bugünde savcı 600 tl yazdı ilk 15 gün ödersek 450 ye düşüo. benim motoruda plaka çıkartamadan vermiyorlar. kötüü oldu :salut::pale:

sana şimdi kızıyımmı üzülüyümmü anlamadım neyse geçmiş olsun

Böyle bir olayın başına geleceği belliydi geçmiş olsun.

Cezalar ağırlaştırılmış vaziyette bu işin şakası olmadığını anlamış oldun.

iyi olmuş... bütün motosiklet severlerin senin gibilerle savaşması lazım. inşallah bi daha binmezsin motosiklete. ya da akıllanırsın. matah bişey gibi kaçardım diyo bide

gercekten ii olmuş, polis yakalamasa belki şu anda münker ve nekirin sorularıyla terliyo olabilirdin. yat kalk dua et o yakalayan polislere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
böyle bi başlık acmana cok sevindim yoksa birileri aksam haberlerınde gorup senın adına acacaktı başlıgı .... neyse hic üzülmedim hatta bir maganda eksıldıgı icin mutluyum siz ve sizin gibiler yüzünden hergün kac araç trafikte bizi ezmeye kalkıo yada sıkıştırıyo motorculara karşı bi nefret oluşmuş mümkünse binme sen bidaha motora (bu arada senın dıreksıyon altına yattıpda gordgun arac gostergesını ben kendimi yırttım duz yolda goremedım senın bı motorun oldugundanda şüpelenmeye başladım)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 AM ----------

kusura bakmada ... sen o cupla polısden kaçacan öylemi....iyice madara ettınız polıslerı onun altındakı araba deıl el arabası sanki

450 lira ile kurtulursan harika derim.. Burada böyle davranalara ehliyet vermiyorlar.. Yada cooooooooookkkkk ugrastiriyorlar adami...Kulagina küpe olsun. Beni sakin yanlis anlama ama iyi olmus diyorum.. Cünki hala buraya yazabiliyorsun.. Hayattasin yani.. Güzel yani bu kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar