600 lük makine için boy

Motor kullanmanın boyla bir ilgisi var da... İlgisi olmayan 600 cc meselesi.. 125 cc'lik bir cross motorun selesi felaket yüksek olabilir. Keza 1800cclik bir cruiser da ise 10 yaşında çocuk bile ayağını yere sağlamca basabilir. Aynı şekilde 600 cc motor hacmına sahip motosikletler içinde sele yüksekliği çok değişken olabilir..Neden 600 cc konusu ile sele yüksekliği bağdaştırılmış?

boyum 1.70 bu boyla 600cc bi makine sürebilirmiyim yani yetişirmi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım inan boyla alakası yok.:) Benim bir abim var boyu 1.65 ama altında 1000rr var ve elinde oyuncak gibi resmen motorla dans ediyor.Parmaklarının ucuyla yere basıyor:)):queen::queen:
Anlayacağın keramet boyda değil tecrübede:cat::cat::cat:

Kullanırsın Niye Kulklanmayasın...

Tecrübe çook önemli...boy Değil..........

Son düzenleme:
boy 1.93; hiçbişey kullanamıyorum.. Ancak cruiser yada yüksek endurolar rahat oluyor!

hep YBR kullanmak istedim mesela; ama olmuyor işte.. :pale:

şükretmek lazım!

ya arkadaşım dert etme yüksek topuk parmak ucu felan kullan geç:p benm yas 17.5 büyük ihtimalle 3 sene snra 600rr'm olck altımda oyuncak kalmasından korkuyorum boy 1.83 şuan 19a kadar uzasam 1.95e kadar yolu var:D

boy 1.93; hiçbişey kullanamıyorum.. Ancak cruiser yada yüksek endurolar rahat oluyor!

hep YBR kullanmak istedim mesela; ama olmuyor işte.. :pale:

şükretmek lazım!

Abi Sen Bunu Soyledin Ya Cok Yaraladın Beni Su Mondial i Sattım Bi Tane YBR Alayım Bineyim Birkac Yıl Diyordum Ama Sen Rahat Olmuyor Diyorsan YBR Banada Olmaz Sebebi Boylarımız.

Bence bi git bayiide deneme otur - en iyi o zaman ayaklarin rahat yere basiyormu kendini emin hissediyormusun anlarsin:cat:
Isini sansa birakma, nede olsa güvenli sürüs yapmak istiyorsun:wiinkk:

Bence bi git bayiide deneme otur - en iyi o zaman ayaklarin rahat yere basiyormu kendini emin hissediyormusun anlarsin:cat:
Isini sansa birakma, nede olsa güvenli sürüs yapmak istiyorsun:wiinkk:

Kesin çözüm bu ama arkadaşın yakınlarında motor satıcısı yokmuş malesef
deneme şansı yok.

Kesin çözüm bu ama arkadaşın yakınlarında motor satıcısı yokmuş malesef
deneme şansı yok.

Bak iste bu cok kötü. Mesela benim motorun sele yüksekligi 790mm ama baska bi motosikletin 780mm bile olsa yüksek oldugu olmustu.

Deneme sansi yoksa kapali gözlerle satin alicak sonrada motosikleti birazcik modife etmek zorunda kalicak:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer belinde bir rahatsızlık yoksa her türlü racing motoru sürebilirsin boyun gayet elverişli.

aslında kayseride sahibinden izin almadan :) honda cbr600rr ye binmiştim yani park halindeydi yetişiyodu yani en azından 2 ayağımda iyi kötü yere değdi ama her motorun sele yüksekliği farklı hondanın 82 cm ama yfz r6 nın 85cm internetten okuduğuma göre acaba yamahadada ayaklarım yetişirmi

zaten seneye almayı düşünüyorum racing motor tecrübem yok ama mondial 100kh ile 1000 km yaptım bi tanede düştüm

Ayakarının yetişmesini bırakda 1000kmlik tecrubenle nasıl 600cc sürüceksin.Önce 10bin kmyi devir ondan sonra yüksek cclere geçmeyi düşün bence.

Bak iste bu cok kötü. Mesela benim motorun sele yüksekligi 790mm ama baska bi motosikletin 780mm bile olsa yüksek oldugu olmustu.

Deneme sansi yoksa kapali gözlerle satin alicak sonrada motosikleti birazcik modife etmek zorunda kalicak:pale:

bahar hanım sizde Ducati Monster 696+ mı var vay be :) çok güzel motor sürmede zorlanıyormusunuz?

Ayakarının yetişmesini bırakda 1000kmlik tecrubenle nasıl 600cc sürüceksin.Önce 10bin kmyi devir ondan sonra yüksek cclere geçmeyi düşün bence.

bahar hanım sizde Ducati Monster 696+ mı var vay be :) çok güzel motor sürmede zorlanıyormusunuz?

cok tesekkür ederim valla gözüm gibi bakiyorum:p
sürmede ilk andan beri zorlanmiyorum. sanki düsüncelerimi okuyor hissediyor ..süper bi birlik olduk diyebilirim:cat:

imkaniniz varsa bi deneyin eminim hosunuza gidicek :cherry:

pedrosa 1 59 boyundaymış ama pek ayağını yere koyma fırsatı bulamıyodur zaten sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar