- Konu Yazar
Slm arkadaşlar öncelikle hepinize vereceğiniz yanıtlar için şimdiden tşk edrm.
bu hafta A2 ehliyete başvuru yaptım ve son bir yıldır düşündüğüm gibi artık motor kullanmaya net olarak karar verdim. 10 yıldır araba kullanıyorum. yaşım 26 bir çok arabam oldu ve çoğu modifiyeli hızlı araçlardı ancak artık arabada son noktanın olmadığını gördüm. arabamı sattım. ehliyetimi alıp bir 600lük honda almaya karar verdim. Şimdi diyeceksiniz ki ilk başta 600lük bir motor hızlı gelir tabutunuda al....
( ben tabutumuda almaya hazırım arkadaşlar. honda 600 F yada 600 RR ile başlamaya karar verdim. geçmişte motor kullandım ancak vitesli motor çok kullanmadım işin açığı ben ne alayım hangi marka alayım diye kimseye sormuyorum çünkü çok düşündüm. 187 boyu olan 90 kiloluk 26 yaşında bir genç için cbr 125 önerenlere bir şey demek istemiyorum. Yamaha yzf 125i düşündüm ama bu motorların hepsi altımda bisiklet gibi duruyor. Ehliyetimi aldığımda hemen bir motor alıp uzun mesafeli bir yola çıkmayı düşünüyorum. Ben sizlere 600lük bir motoru ilk alıp binen birine ne tavsiyeleriniz olur sürüş tekniği olarak onu sormak için bu konuyu açtım.
Nelere dikkat etmeliyim ?
Kimse sen delisin yazmasın arkadaşlar ben kullandığım arabalarla çko riskli şeyler yaptım ve diyorumki tekerlek üstündeyseniz farketmez 2 yada 4 benim için hepsi ölüme çok yakın.............
Şimdiden tşk ederim.
bu hafta A2 ehliyete başvuru yaptım ve son bir yıldır düşündüğüm gibi artık motor kullanmaya net olarak karar verdim. 10 yıldır araba kullanıyorum. yaşım 26 bir çok arabam oldu ve çoğu modifiyeli hızlı araçlardı ancak artık arabada son noktanın olmadığını gördüm. arabamı sattım. ehliyetimi alıp bir 600lük honda almaya karar verdim. Şimdi diyeceksiniz ki ilk başta 600lük bir motor hızlı gelir tabutunuda al....
Nelere dikkat etmeliyim ?
Kimse sen delisin yazmasın arkadaşlar ben kullandığım arabalarla çko riskli şeyler yaptım ve diyorumki tekerlek üstündeyseniz farketmez 2 yada 4 benim için hepsi ölüme çok yakın.............
Şimdiden tşk ederim.