600 cc Seçim Yardımı..

Cbr250'yi 10k ideal fiyata satmıssın.

Ayrıca,forumda 125cbr için 10bin çokmu muhabbetine'de iyi cevap olmuş..

Aynen öyle ederi neyse onu istedik piyasayı böyle adamlar mahvediyorlar işte..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Gsr600 de iyi ama suzuki nin yedek parça pahalılığı üzmesin sizi , mâlum kredi ile motor sahibi oluyoruz bide bakımları üzerse tamamen çile olur. Birde bu motorların 8lt civarı yakacağını düşünün , yok ben sakin kullanırım 6 lt yakarım diyorsanız cbr500r alın sert kullanın 5lt yaksın

Aslında çok güzel bi konuya değinmişşiniz teşekkür ederim ama cbr 500r bana sanki biraz uygun değil 4 silindirin yeri ayrı geliyor benim için. Bakalım biraz daha araştırıyoruz düzgün birşey bulabilmek için

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Vergi farkı çok canımı sıkmasa, torku, yakıt tüketimi ve hafifliği için 4 silindirlerdense tamam diyeceğim ama bilemiyorum :silent: Hornet çok aklımı çeliyor.
Ötekilerin yutacağı benzine takılmıyorsun da, mt'nin vergiye mi takıldın? :)

cb600f cbf600 al derim tamam biraz cirkin kaçabilirler diyerlerine göre ama olay orda serserilerden uzak durmuş motorlar sayılır lar cbf600 ün tamir görmüş bakım yapılmış bir tanesini buldunmu 10 yıl kunlan .
gelelim cbr600f yani motor olarak iyi bir motor du ama ikinci ele apaçilerden temizi zor yok yataga pepsi sekmana tofaş subaplara tempra gibi muhabbetlere bu motor cok maruz kalabiliyor
gsr 600 suzuki kunlanıcıları bilir tamir gerektiginde bankada hazır kredi yoksa motor evin onunde yatar ondan bir daha düşün derim yoksa motor olarak güzel

FAZER 6 aman yarabbi temiz km düşürülmemiş iyi ellerden geçmiş imkansız diyorum sana en temiz buldum desen km yine düşüktür yinede kotumser olmamali ..

dip not :

ama unutma cbr250 demişsin tek silindir gariban tamiri işçiligi kolay bir motor 4 silindir dedigin başka bir galaksi adami yutarlar bende bir tamirci olarak soyliyim cogu tamirci ballıysa bakar balsızsa salar bu tarz motorlar hep sorun teşkil ederler hep bir isteme durumu olur yani 'tamirciye abone'
tamirci nefret eder bu işten 'benim gibi biri' yaparsın olmaz tamam dersin başka bir yeri patlar yamalı motorlar vardır onlar için konuşuyorum
fiyatlar müşteriyi şaşırtır falan cozum arayış lari yok x abi tempra nın sekmanı alıyor taş motoruyla küçültüp 1000 rr a takıyor (taş motoruyla)
yani kör girme yerine göre bir exper usta bul kompresyon olsun adam da dynostic falan almadan once biraz para verki sonra aglama çünki aglarsın yardım edenin olmaz aman diyim ...

cb600f cbf600 al derim tamam biraz cirkin kaçabilirler diyerlerine göre ama olay orda serserilerden uzak durmuş motorlar sayılır lar cbf600 ün tamir görmüş bakım yapılmış bir tanesini buldunmu 10 yıl kunlan .
gelelim cbr600f yani motor olarak iyi bir motor du ama ikinci ele apaçilerden temizi zor yok yataga pepsi sekmana tofaş subaplara tempra gibi muhabbetlere bu motor cok maruz kalabiliyor
gsr 600 suzuki kunlanıcıları bilir tamir gerektiginde bankada hazır kredi yoksa motor evin onunde yatar ondan bir daha düşün derim yoksa motor olarak güzel

FAZER 6 aman yarabbi temiz km düşürülmemiş iyi ellerden geçmiş imkansız diyorum sana en temiz buldum desen km yine düşüktür yinede kotumser olmamali ..

dip not :

ama unutma cbr250 demişsin tek silindir gariban tamiri işçiligi kolay bir motor 4 silindir dedigin başka bir galaksi adami yutarlar bende bir tamirci olarak soyliyim cogu tamirci ballıysa bakar balsızsa salar bu tarz motorlar hep sorun teşkil ederler hep bir isteme durumu olur yani 'tamirciye abone'
tamirci nefret eder bu işten 'benim gibi biri' yaparsın olmaz tamam dersin başka bir yeri patlar yamalı motorlar vardır onlar için konuşuyorum
fiyatlar müşteriyi şaşırtır falan cozum arayış lari yok x abi tempra nın sekmanı alıyor taş motoruyla küçültüp 1000 rr a takıyor (taş motoruyla)
yani kör girme yerine göre bir exper usta bul kompresyon olsun adam da dynostic falan almadan once biraz para verki sonra aglama çünki aglarsın yardım edenin olmaz aman diyim ...

Üstadım o kadar güzel açıklama yapmışsın ki ellerine sağlık gerçekten çok faydalı bilgi bunları kulağıma küpe ediyorum. Bakalım yarın bi 600 f i görmeye gidicez bi ekspertise falan koyalım çıkartalım eğer güzelse alıp gelicez ama dediğim gibi sözlerini dükkate alıcam teşekkür ederim 🙂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar