bu tavırlar gerçeği saptıranlara karşı bir kanıt.
bakın tecrübe falan söz konusu değil. şehir için rahat kullanım söz konusu. 250cc ve altı şehir içi kullanımda rahat değil. açıkçası şehir için genel ortalama hızlanmanın üzerine çıkamayan motosikletler rahat sayılmaz pek.
hız motorlar için sorun oluyor. yavaş isen ya frene basacaksın yada sıkışma tehlikesiyle burun buruna geleceksin. çünkü arabalar kibarlık yapıp seni beklemiyorlar ve sende çabuk hızlanamadığın için yolda aşırı bir sitrese giriyorsun ister istemez.
yüksek cc trafikte işkence derler ama gelde beni inandır işte

ben inanmam. asıl 150cc şehir içinde sıkıntı. basıyorum gitmiyor ulen, bundan büyük sıkıntımı var? araç sollayamıyorsun, yokul tırmanırken en sağdan gidiyorsun ve habire duraksayan minübüs otobüs vs çarpmamak için durmak zorunda kalıyorsun çünkü sollayamazsın. eğer sollamaya çalışırsan arkadan gelen taksi seni biçer.
unuttun mu akıllı? altında 150cc makine var basıyorsun hızlanmıyor.
ama yüksek cc olsa hiç istifini bozmadan dümdüz sol şeritten ak gitsin bu kadar basit, önünde araç varsa yavaşla yok ise bas bu kadar kolay. aralara hiç dalmasan bile yüksek cc o kadar iyiki ancak kullanan bilir.
konu sahibinin elleri dert görmesin. kimsenin bahsetmediği bir gerçeğe değinmiş.