arkadaşlar hepinizde haklılık payı var.düşüncelerınıze saygı duyuyorum yaşamış görmüşsünüz.Ankarayı bılmeyenler için anlatıyım trafigi istanbul trafıgı gıbı değildir iş çıkıslarında yogun olur sadece.
ve çankaya ümitköy çayyolu gibi lüks semtlerde isteddiğin ss motoru kullanabılırsın.Ama ben demetevlerde oturuyorum ve burası sanki bütün zibidilerin şahin kullanıcılarının toplandığı yer , bırak motoru geçen topukluyla eve gıderken yanımdan şahınle gecerken laf attılar bu kadar beyınsız herıfın ve emo kızların tolandığı iğrenç bi yer o yuzden bırak 600cc i 125cc i almakta bile düşünceliyim.ama kimse motor aşkımdan vazgeciremez beni !! yani burdakıler anlamaz bu 600cc mı 125cc mi zaten alcagım motor yzf r125 goren herkes agzı acık bakıyo 600cc sanıyo ama r6 dıda aklımdan cıkmıyo kontrollerım guclu bı ınsanım içgüdüm kuvvetlıdır her yönümle başarabılıcegımı sanıyorum çıkarıp burdakı boşlukta surmek bıle yeter bana![]()
Azminizi taktir ettim ama Ankaradaki trafik konusunda size katılmıyorum. Hatta tamamen zıt düşünüyorum. Hafta içi belki gündüz saatleri normal olabilir ama Ankarada her saat trafik mevcut artık. Ben aktif olarak motosiklet ve araba kullanıyorum, sürekli, hergün ve ümitköy-ostim-yıldız-kızılay-esat civarlarına haftada en az 1 kez olmak üzere gidiyorum. Artık bıktım diyebilirim, özellikle haftasonları SAAT FARKETMEKSİZİN trafik var Ankarada. Bildiğin büyükşehir olmuş uzun lafın kısası
Çankaya derken de nereyi kastettiniz tam anlamadım ama Oran tarafları felan herhalde?
Neyse konumuz bu değil tabi. Bence bir YZF-125 ile başla, derdin tasan olmaz. Sonra satar R6 alırsın. O zaman daha keyifli olur bana göre. Ayrıca R6 alana kadar motosikletle ilgili; trafikteki durumlar, ekipmanlar, motor bakımı, sürüş-kontrol-park, çevre edinme vs,vs, gibi çeşitli konular hakkında da bir şeyler öğrenirsin, R6 ya daha keyifle binersin.