600 cc kullanicilarindan yardim lütfen....

Motorlar çok güzel de, acemiyken böyle dehşet makineler kullanmak yalnız Türkiye'de mi tehlikeli? Normalde "600cc'lik, 100 beygirlik motorla başlamak istiyorum" diye açılan konulara yazılan cevaplar çok farklı olmuyor muydu?

Bu arkadaşın aldığı eğitimleri takip ettiysen 600 cc ile başlamasına yeterde artar :cat:

1. SUZUKİ GSR 600
2. HONDA CBF 600
3. YAMAHA FZ6

Bu üç motoru bende çok araştırdım. Motosikletim 250cc idi sattım şu an 1 aydır motosikletsizim.:salut:

Bende bu üç motosiklet arasında hatta yer yer DL650 ve F650 ye gittim geldim.
Lakin CBF600 bende en fazla etkiyi bırakan oldu.

1. SUZUKİ GSR 600, motor hırçın bir kedi gibi. Atak, çevik, kıvrak ve çok güçlü.
2. HONDA CBF 600 motor güçlü, konfor sahibi, çevik ve güçlü tıpkı bir at gibi; tam bir sport touring makinası eşini al ve Avrupaya uza!
3. YAMAHA FZ6 motor tam bir asi, kural tanımaz, Atak, çevik, kıvrak ve çok güçlü bana vahşi kurtları çağrıştıyor.

Zor şeçim bana en karizmatik gelense CBF600 ama Fazer ın bakışlarınıda es geçme derim.

Bu arkadaşın aldığı eğitimleri takip ettiysen 600 cc ile başlamasına yeterde artar :cat:

Eğitimin burdakinden fersah fersah ötede olduğu aşikar ama beş on bin kilometrelik tecrübeyi birkaç saniyede beyne upload edecek bir eğitim sanmıyorum ki oralarda bile bulunsun. Hatta bence bu bile yetmez, bir de kas hafızası yüklenmesi gerekir :p

Güç istiyosan FAZER 600
Tork istiyosan CBF 600

Görüntü bakımından karşılaştırırsak fazer daha yırtıcı duruyor bana kalsada ben direk fazer 600 alırım çünkü sırada motorum o olucak :cat:

Iki teker olsun, 600 cc olsun , rüzgarı hisset yeter.. Bence bütün modelleri gör ve kalbin neyi seçeceğini söyler sana..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yorumlariniz icin cok cok tesekkürler. :rendeer:

Sunu anladimki bu motorlarin arasinda en sakin olani Honda..
Ötekiler sizin deyiminize göre hircin,atak,kedi gibi, vs vs.. inaniyorum sizlere.

En iyisi ben Honda ya yöneleyim diyorum..
Benim icin en emniyetlisi o olur diye sanirim. ileriye dogru hircin makinalara bakarim artik.:mrgreen:

Bilgiler icin yeniden tesekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 PM ----------

Eğitimin burdakinden fersah fersah ötede olduğu aşikar ama beş on bin kilometrelik tecrübeyi birkaç saniyede beyne upload edecek bir eğitim sanmıyorum ki oralarda bile bulunsun. Hatta bence bu bile yetmez, bir de kas hafızası yüklenmesi gerekir :p

Birkac saniyede olmuyor.. Tabiki sende haklisin ama inanki zor bir egitimden geciyorum. Burada bu ehliyeti yapan herkez bunlari yapmak mecburiyetinde. Yani hemen ehliyeti alip hic tecrübesisiz bir 600 cc ye binmiycem bunu bil sadece.. Bana hocam in ögrettigi en dogru sey ney biliyormusun. Bana bu makinanin bir silah oldugunu ögretti..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar