- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bazi arkadaslarin bildigi gibi su an ehliyet yapmaktayim ben yurtdisinda..
A ehliyeti icin ugrasiyorum.. :salut: Yeteri kadar ter döküyorum yani...
Hersey yolunda giderse 2 yada 3 hafta sonra ehliyet elimde.. Er gec olacakya elimde.
Asil konuya gelelim simdi.
Benim niyetim aslinda ehliyeti yapip bir schopper türü birsey almakti. Yani tuk tuk tuk gezinmek yollarda. Ama okuldaki honda cbf 600cc yi kullaninca biraz sasirdim.. Buda harika dedim.. Bugün biriyle tanistim tesadüfen.. Arkadas benim yaslarda ve eskiden yarislara falan katilmis.. Profösyönel olarakta olmasa yarislar falan yapmis yani... O bana dediki ya senin gibi bir cbf600 honda yada yamaha fazer600 alirim kendime simdi alicak olsam..
Honda cbf 77 beygir
Yamaha fazer 95 beygir
Schopperden vazgectim sanirim..
Ne dersiniz?
Yamaha ??? Honda?????
A ehliyeti icin ugrasiyorum.. :salut: Yeteri kadar ter döküyorum yani...
Hersey yolunda giderse 2 yada 3 hafta sonra ehliyet elimde.. Er gec olacakya elimde.
Asil konuya gelelim simdi.
Benim niyetim aslinda ehliyeti yapip bir schopper türü birsey almakti. Yani tuk tuk tuk gezinmek yollarda. Ama okuldaki honda cbf 600cc yi kullaninca biraz sasirdim.. Buda harika dedim.. Bugün biriyle tanistim tesadüfen.. Arkadas benim yaslarda ve eskiden yarislara falan katilmis.. Profösyönel olarakta olmasa yarislar falan yapmis yani... O bana dediki ya senin gibi bir cbf600 honda yada yamaha fazer600 alirim kendime simdi alicak olsam..
Honda cbf 77 beygir
Yamaha fazer 95 beygir
Schopperden vazgectim sanirim..
Ne dersiniz?
Yamaha ??? Honda?????
Son düzenleme: