Güneş vizörlü seçenekleri seçünce hangi modeller kalıyor? Qualifer'de güneş vizörü var mı?
Neden kask kullanıyoruz? Güvenlik için, kafamızı korusun diye. Öyle ise en önemli olan budur gerisi teferruattır.
Yazdığınız kaskların SHARP testlerinden aldığı yıldızlar.
Shark S700 ****
Bell Qualifier ***
Nolan N64 ****
AGV K-3 ****
Icon Airmada **
HJC CS-14 ***
Nitro Aikido *****
Burdan şu sonuç çıkıyor: Nitro Aikido *****
Alternatif isterseniz: MT Revenge *****. Fiyatı Aikido'ya göre daha uygun. Aratırsanız forumda Aikido ile MT Revenge kuulanıp karşılaştıran bir üye vardı. MT Revenge söylediklerine göre daha ağır basıyordu. Üstelik fiyatıda makul, cebinizde kalacak para ile başka ihtiyaçlarınızı alırsınız.
Neden kask kullanıyoruz? Güvenlik için, kafamızı korusun diye. Öyle ise en önemli olan budur gerisi teferruattır.
Yazdığınız kaskların SHARP testlerinden aldığı yıldızlar.
Shark S700 ****
Bell Qualifier ***
Nolan N64 ****
AGV K-3 ****
Icon Airmada **
HJC CS-14 ***
Nitro Aikido *****
Burdan şu sonuç çıkıyor: Nitro Aikido *****
Alternatif isterseniz: MT Revenge *****. Fiyatı Aikido'ya göre daha uygun. Aratırsanız forumda Aikido ile MT Revenge kuulanıp karşılaştıran bir üye vardı. MT Revenge söylediklerine göre daha ağır basıyordu. Üstelik fiyatıda makul, cebinizde kalacak para ile başka ihtiyaçlarınızı alırsınız.
Tabii bu da guzel bir referans noktası fakat güvenlik kadar konforda cok önemli bence kaskta ve sadece sharp testlerine bakarak kask secmek biraz sacma olur gibi geldi...
Hocam sharp testleri kaskın koruyuculuğunu değil kaza anında başa aktarılan güce dayalı yapılır.Örneğin sert bir kask başa daha çok güç iletsede daha sağlamdır.Bunun gibi...
En konforlusu kasksız gezmekAma konfor yerine güvenliği tercih ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
SHARP testi böyle yapılıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=UehJy3_w7LA
Önemli olan kaza anında başa iletilen gücün daha az olması değil midir zaten?
Siyah kaski diyorsan gormustum onu,yarisina kadar cokmustu.. termoplastik...
Scorpion kasklara baktim n11de falan var fakat turkiye de pek tutulan bir kask değil gibi. Fc moto da türkiye ye satisini durdurmus zaten. Yorumlariniz icin teşekkürler. Bu arada pulsar 200 ns kullanıyorum,siyah. Agv k3 ile agv k3 sv arasindaki tek fark,gunes vizoru mu? Sanirim secimim agv k3 svden yana olacak 600 lira gibi bir rakama var.
nitro aikido kullanıyorum, tavsiye etmiyorum