600-1000 cc Racing Motosiklet Gezisi

İstanbul' lu yada Ankara' lı bi arkadaş önderliğinde racing sürücüleri için istanbul ankara arası tur yapsak diyorum. bizde boludan katılırız. otoban boyunca adapazarı düzce ve bolu dan da katılımlar olur. otobandaki tesislerde mola verebiliriz. ne dersiniz. hep enduro ve touring ler için tur yapılıyor.Varmı organize edecek bi racing sürücüsü?

motorları starbucks önüne çekip caramel machhiato içmek varken ne gezisi yahu:queen:

Çok pis artcı olurum yani alayım seni arkama beraber akalım ankaraya diyen varsa hiç kırmam :)

Şimdiden iyi gezmeler. Racing ile zor olacak gerçi.. Mola yerlerinde masör ayarlayın, tutulan belinize ve uyuşan bileklerinize masaj yaptırırsınız, acınızı bir nebze hafifletir. :mrgreen:

yaw racing makina için eniyisi istanbul ankara arası otoban turu olur. isteyen basar. şöyle bi otobanı inletiriz. otobanda güzel kaliteli tesisler var oralarda molada veririz. arkada kalanlar gelir toplanır gene yola çıkarız. değişiklik olur.

Keyifli birşey olacak gibi eğer gerçekleştirirseniz. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum..:):)

sitede hiçmi racing sürücüsü yok arkadaşlar. bis esinizi duyalım

Pek yazmıyorum buraya ama takip ediyorum. Aynı öneriyi ben yapmayı planlıyordum, görünce bu yazıyı sevindim. 500cc ve üzeri motorlar toplansada gezi yapılsa bende katılsam diyecektim :). Gerçi benim önerim motordan bağımsız 500cc ve üzeri olsun ki grupta kopmalar olmasın şeklinde olacaktı. SS fikri de güzel. Gerçi benim motor sport touring ama arada kaynarız artık :cherry:

Günübirlik olursa katılım daha fazla olur, sabah erkenden çıkılır akşam dönülür mesela? Konuyu canlı tutup güzel bi tarih belirlemek lazım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla şu aöf sonucları açıklansın gazlayalım inelim ankara'ya eskişehire gidelim hatta 222 gece klubunun tadı damağımda duruyo hala.. manyak güzel olur.. güzel fikir... benden haber bekleyin bir ay icinde inş,,,,

sadece ss ciler gelsin dediklerine göre çook hızlı bi gezi olacak.. aman arkadaslar dikkat edin gaza gelmeyin :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar