6 yıldır yatan motora neler yapmalı?

çalışmalar devam ediyo.kötü hava şartlarından yavaşladık biraz.bide parça sıkıntımız var.yurtdışından parça bekliyoruz.toplam vergisi 120 tuttu.noter 140.vizeye daha girmedi.tahmini vize cezası 500 lira.

Zor olduğu kadar keyiflide bir aktivite bence , ayrıntılı resimleri bekliyoruz ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Az önce sahibindende ki ilanını gördüm , sanırım keyiften çok ticari amaçlı bir proje olmuş :) ....

Zor olduğu kadar keyiflide bir aktivite bence , ayrıntılı resimleri bekliyoruz ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Az önce sahibindende ki ilanını gördüm , sanırım keyiften çok ticari amaçlı bir proje olmuş :) ....
neden öyle düşündün?

Kolay gelsin şimdiden.. Parça sıkıntısı olmadığı için herşey kolay. Ebay sağolsun :) Mekanik ardından, boya işleri, yeni sinyal grubu, çıkartmaları ve boya :)

bahsi geçen ilandaki ""her türlü araçla takas düşünebilrim.takas teklifleriniz için çekinmeyin..."" ifadesi biraz ticari hissi vermiş.:silent:
Motorun bakımı bittiğinde sizi yollarda görmek istiyorduk.:pale:

Bence moral bozulmamali. Cok güzel bir otomotosiklet :mrgreen: Plastik borularin degismesi gerektigi fikrine bende katiliyorum. Ama belkide sanilanin aksina rahat düzene sokulabilir. Hayirlisiyla zaman icerindeki gelismeleri bekliyoruz.. Kolay gelsin..

Çok para istemişssin hocam satılıkta, GL1500 daha geçen hafta 12.000 e satıldı...

Denizli İl Temsilcisi
uçak kokpiti gibi direksiyon kısmı içim geçti ama ne yalan söyliyim bu motorun kıymetini bilmişssiniz oda sizin kıymetinizi bilicektir

arkadaşlar!!! ev alıyorum.acil satmam gerek.sizlerden birisi alırsa fiyatta daha çok indirim yaparım(motorla bigün tur atmak şartıyla). sahibindendeki ilan numarası:47253665

Herkes merakla bekliyordu ama bu uğraşın amacı ticaret olunca bende de pek merak kalmadı.Hakikaten çok güzel motor.Uğraşıp sonra da binmek harika bir his olabilir.Ben o kadar uğraşacam açlıktan ölsem satmam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar